Hrvatski kripto broker Bitlucky prokockao $70M EUR koji pripadaju korisnicima?

Kako pišu hrvatski portali korisnicima je stiglo službeno obaveštenje u kom direktor Luka Burazer kaže:

“nizom loših trejdova i odluka nažalost doveo sam stanje firme u kriznu situaciju. U sledećim danima ćemo imati više informacija. Dostupni smo na telefone.”

Ugasili su i discord kanal. KriptoVijestima se Luka nije javljao na telefon ali odgovorio im je prokurist firme Eugen Travalja i rekao da su morali da se sklone na sigurno dok ne vide šta će i da će pokušati da vrate investitorima “barem početne uloge”.

U pitanju je firma iz Rijeke koja posluje od 2017 godine. Nije poznato da li su imali licencu. Po grupama se spekuliše da su upravljali sa 70M EUR kripta svojih korisnika.

Na sve ovo Luka Burazer se izjavio korisnicima sa mejlom:

Prema dostupnim dokumentima, ulaganja u BitLucky su se kretala od 15.000 kuna (oko 2.000 eura) do 500.000 kuna (66.000 eura) s ugovorom na godinu dana. Kompanija je ta sredstva dalje ulagala u kriptovalute, a ulagačima je obećavana mjesečna dobit od 5 do 25 posto.

Ovako sam ja jednom uzeo 200$ od prijatelja da trejdam, nakon par dana likvidacija, ja nisam mogao spavati dok nisam vratio pare

Ljudi dali 70mil ovom liku?

1 Like

“nizom loših trejdova i odluka nažalost doveo sam stanje firme u kriznu situaciju. "

2 Likes

Sad sam skontao šta fali nama…

Mašnica :joy::relieved::shushing_face:

E moj burazeru…

Posteno, kome je 20% profita mjesecno koje im je obecavao zvucalo smisleno, sad nek ponovo razmisle. A on nek spasava zivu glavu, vjerujem da ga mnogi traze.

1 Like

Biće da klix i ostali kasne za nama dan-dva :smiley: a mi ni reklame nemamo na forumu.

https://www.klix.ba/biznis/milionska-prevara-u-hrvatskoj-policiji-se-javlja-sve-vise-ljudi-ulagali-od-2-000-do-66-000-eura/230521075

Sumnja se na hrvatsku prevaru vezanu uz kriptovalute, "tešku" i do 70 milijuna eura - Skandali @ Bug.hr

1 Like