Horizen integriše EON: Smart contracts donose revoluciju na Horizen mreži!

Pozdrav svim članovima foruma,

Imamo izuzetno uzbudljive vijesti za sve vas iz blockchain zajednice! Horizen Global je objavio da će integrisati EON, njihov javni EVM kompatibilni sidechain i platformu za smart ugovore, na njihovu mrežu. Ova integracija obećava da će donijeti revoluciju na Horizen mreži i otvoriti vrata širokom spektru mogućnosti za razvoj decentralizovanih aplikacija i usluga.

Horizen je već dobro poznata blockchain platforma pokrenuta 2017-te koja se ističe svojom fleksibilnošću i skalabilnošću. Integracija EON-a će dodatno ojačati njihovu ekosistem i omogućiti korisnicima da iskoriste snagu smart ugovora na Horizen mreži.

Očekuje se da će soft launch EON integracije biti dostupan krajem juna, što će predstavljati prvi korak ka ovoj velikoj promjeni. Ovaj soft launch će omogućiti korisnicima da istraže nove mogućnosti i testiraju funkcionalnosti pametnih ugovora na Horizen mreži. Planirana je i značajna marketinška kampanja koja će pratiti ovaj soft launch, pružajući korisnicima sve relevantne informacije i motivaciju za upotrebu smart ugovora na Horizen platformi.

Nakon toga, Horizen planira izvesti još snažniju marketinšku kampanju koja će biti usmjerena na promociju širokog spektra privlačnih slučajeva upotrebe, protokola i alata integriranih u njihovu platformu. Ova marketinška kampanja će biti prava poslastica za članove zajednice i predstavljati će značajan korak ka širenju svijesti o mogućnostima koje smart ugovori donose na Horizen mreži.

Integracija EON-a će omogućiti kreatorima decentralizovanih aplikacija da izgrade sofisticirane smart ugovore, automatiziraju procese i stvore nove modele poslovanja. Ovo otvara vrata za razvoj raznovrsnih sektora, uključujući finansije, logistiku, nekretnine i mnoge druge. Sve više kompanija prepoznaje potencijal pametnih ugovora i njihovu sposobnost za povećanje efikasnosti, smanjenje troškova i poboljšanje transparentnosti.

Stoga, pozivam sve članove naše foruma da prate ovaj razvoj događaja i istraže mogućnosti koje smart ugovori na Horizen mreži pružaju. Ovo je prilika da uđemo u novu eru blockchain tehnologije i postanemo dio revolucije koja će promijeniti način na koji poslujemo.

Pridružite se Horizen zajednici i iskoristite prednosti EON integracije. Krenite u izgradnju decentralizovanih aplikacija i otkrijte pravu moć blockchain tehnologije. Horizen Global je nedavno lansirao Horizen Gobi Testnet, koji predstavlja trajnu testnu mrežu za Horizen EON. Ova nova testna mreža je posebno dizajnirana za testiranje i lansiranje smart ugovora na Horizen mainnetu, donoseći napredne mogućnosti i funkcionalnosti svim korisnicima.

Sada imate priliku da istražite i testirate sve aspekte smart ugovora na Horizen mreži putem Gobi Testneta. Ova testna mreža omogućava razvojnim timovima, programerima i zajednici da eksperimentišu sa smart ugovorima i prilagode svoje aplikacije kako bi bile spremne za konačni lansiranje.

Gobi Testnet je EVM (Ethereum Virtual Machine) kompatibilna mreža, što znači da možete koristiti poznate alate i jezike poput Solidity-ja za razvoj vaših smart ugovora. Ovo olakšava prelazak na Horizen platformu za sve one koji su već upoznati sa Ethereum ekosistemom. Testiranje na Gobi Testnetu pruža korisnicima priliku da steknu povjerenje u svoje smart ugovore i da identifikuju potencijalne greške ili slabosti prije nego što se prebace na glavnu mrežu. To omogućava ispravke i poboljšanja prije nego što se aplikacije i smart ugovori konačno predstave korisnicima.

Svi zainteresovani mogu pristupiti Gobi Testnetu i započeti testiranje svojih smart ugovora već sada. Ova inicijativa pruža priliku za zajednicu da aktivno doprinese razvoju i poboljšanju Horizen platforme, a istovremeno stvara prostor za istraživanje novih mogućnosti koje smart ugovori donose.

Više informacija na:
Horizen Academy