Ethereum

Pozdrav, vec odredjeni period pokusavam da nadjem najjednostavniji nacin da kupim eth. Mozete li me posavjetovati( binance, coinmama, ili nesto trece?). Kako najjednostavnije kupiti ethereum, provjereno naravno?

Pozdrav.

Postoji par načina gdje možete kupiti ETH.

  • bcx.ba mjenjačnica locirana u Banja Luci (potrebna kyc verifikacija)
  • preko naših banaka prema Binance ili slično (ogromni problemi, banke vraćaju nekad transakcije)
  • preko Crypto.ba community-a, gdje već imamo jako dobru historiju povezivanja korisnika uz jako sigurne načine transakcija.

Ovaj treći način se odradi tako da Crypto.ba, tačnije ja posredujem transakciju (Escrow), gdje bi prodavač ETH-a, meni poslao ETH, te bi se čekala potvrda prodavača da ste mu novac dostavili na način na koji se dogovorite.

Nakon toga mi spuštamo ETH na vašu adresu i svi zadovoljni, naravno bez naknade sa naše strane.

Nadam se da sam malo pomogao!

Rux, Crypto.ba

Pozdrav, ja prodajem Ethereum pa ako ste jos zainteresirani, mozemo se dogovoriti. Koliko bi kupili?
Pozz

Pozdrav, u tom slucaju sam najvise za opciju 3. Mozete li mi onda reci( posto sam nova u svemu) da li onda taj eth drzim na svom walletu( i koji je najbolji za to). Da li nakon kupovine eth na ovaj nacin mogu ga convertivati npr u HEX. I da li posto zivimo u BiH mozemo u odredjenom trenutku ETH zamijeniti za novac?

Po kojoj cijeni?

O kojoj kolicini se radi?

Radi se o 4 eth

Mogu vam dati 2% na tu kolicinu

Da li prodaje neko ethereum, kupio bih za nekih 200KM čisto da vidim kako to funkcioniše pošto sam nov u svemu ovome, naravno najviše bi mi odgovarala ova opcija koju Rux nudi preko escrow opcije. Pozz

1 Like