EIFI airdrop . Ovo ako je realno ne propustajte

Iskreno svaki put ostavim airdrop koji provjerim i svaki je bio do sada ko je ispratio, ovaj raste danas za 9 miliona % cijena jednog Eifi tokena . Stvarno ne znam sta je u pitanju evo link za airdrop EIFI FINANCE Necu nista da govorim ni dobro ni lose. Ako bude sve po planu bice odlicno .

Nemojte mi uzimati za zlo ako neko ne dobije ili se nesto okrene i meni je cudno malo . U svakom slucaju kako bude bice .Trazio sam od admina stranicu https://etherconnect.co/register/nMT90JtmQn iskreno ako neko zna o cemu se radi ako moze mala pomoc

1 Like

Najbitnije da se istakne činjenica da je jako rizično ulaziti u ovakve DEFI projekte, jer toliko je prevara na DEFI sistemima da treba dobro paziti u šta se ulaže.

To se slazem u potpunosti . Bilo koji airdrop ja licno prvo sacekam da vidim da li ce ispostovati sve sto obecaju i nikada se ne zalijecem u ulaganje neceg novog (to je kao kockanje) . Sacekam i ako je OK projekat nema potrebe ni da ulazem jer dobijem to za sta sam aplicirao pa sa tim nesto uradim ili sacekam opet da vidim sta bi se moglo najpametnije uraditi.

Sloba, zamoliću te samo ubuduće da ovakve projekte i slično objavljuješ u kategoriji #kripto-valute:investicije

I naravno uz svako stavi upozorenje o riziku i da ljudi ulaze na svoju odgovornost, ne želiš sutra da te neko spominje u negativnom kontekstu, jer ovo je Balkan, ako dobiju pare rećiće “ah to sam ja skontao” a kad izgube novac “Sloba i Crypto.ba ekipa me navukli”

Ovo je činjenica koju niko ne može pobiti, jer je istinita, zato oprez!

1 Like

Crypto.ba © est. 2017 United Fintech Freaks - UFF