Držati ili kupovati? A što ne prodavati?

Pokrenuo bih temu u ovom momentu kada BTC gubi na svojoj vrijednosti. Gledano istorijski, svakog prvog mjeseca u godini vrijednost BTC opadne i kasnije raste do kraja godine. Takođe ovaj pad je potaknut zabranama u Kini i Koreji, člancima na blumbergu, sienenu, izjavama nekih vodećih investitora.
Kako se nosite sa ovim padom vrijednosti i šta radite sa svojim altkoinima?

Ja trazim nacin da sto vise kripta kupim sada. Ne prodajem nista. Ni altove ni btc. Vrijeme ce pokazati da li mi je dobra taktika.

1 Like

Ko može mislim da je najbolje kupiti desetak različitih altcoina niže vrijednosti za nekih 100 200 dolara. Ja ću kupiti par etheriuma classik, ripple on mi je interesantan litecoin i jos par a sto se tice rudarenje opet je ZEC po mom mišljenju najbolji izbor par dana ću rudariti i elecrtoneum preko cripto.ba poola. Za sada tako pa kako bude

ja sam uzeo taj ripple al na forex berzi i kako je krenuo može mi pojest pola pozicija u padu i ništa ne mogu uradit, mater mu kad nemado tad verifikacije na nekoj crypto berzi pa se ne bi sad brinuo za njega kolko će još past

Ja sam se nadao da će otići u nebesa pošto sam imao oko 200 coina kad je presao 3 dolara ali kako je krenuo padati nije išao gore 6 januara sam uzeo 1.1 zec i ispostavilo se da sam pogodio jer je on otišao preko 700 a vidi sada za par dana ode 300 dolara ko će mu znati. Sad imam pola zeka na poloniexu ali je zaključan Zcash na 4-5 dana vjerovatno.