Donirajte - Obrazovanje za sve!

Pozdrav svima, prije sad već mjesec dana sam se raspitivao na Crypto.ba discordu kako bi se dalo otvoriti donacijski poziv u BiH i nakon mnogo odugovlačenja i stvari koje su iskrsle, mogu s vama podijeliti našu prvu kampanju: Donate crypto where it matters — Blockchair

Nekoliko stvari:

  1. Našoj organizaciji se blockchair sam ponudio kada su kretali sa pokretanjem ove platforme za donacije i nakon kratkog istraživanja i uz svesrdnu pomoć crypto.ba i bcx.ba ekipe otvorili smo novčanike na našoj prvoj kripto mjenjačnici u rekordnom roku.
  2. blockchair je u zadnjih 10-ak dana istestirao posljednje stvari da li funkcionišu i kako, te smo od danas spremni da ispromovišemo cijelu akciju.
  3. Voljeli bi čuti i od vas kako da to što bolje uradimo! Prvi plan je da se prijavimo na cryptogivingtuesday .org i promovišemo našim redovnim kanalima ali ako imate prijedloge i ideje gdje još možemo tražiti podršku, unaprijed hvala.
  4. S obzirom da je crypto zajednica ujedno i zajednica tehnoloških wizzova, sigurno vam ne moramo naglašavati koliko je zaista potrebno da sva djeca u BiH imaju priliku da uče i završe škole sa, sada, neophodnim materijalima za rad - kompjuterima i tabletima. Ono što ćemo naglasiti jeste da mi kao Institut primamo donacije i u tehnici, ne samo kriptovalutama: ako vaša firma želi da donira kompjutere i drugu opremu, kontaktirajte jedan od naših ureda i u suradnji s vama ćemo potpuno transparentno dostaviti na vrata onima kojima je to najpotrebnije u školskoj 2020-21. godini: https://mladi.org/v2/bs/o-nama/kontakt

Hvala na pažnji i bilo kojoj podršci, čujemo se sa novostima kako ih i mi budemo dobijali.

1 Like

Baš sam se pitao kad ćete se javiti da vidim šta ste realizovali.

Svaka čast na realizaciji, mi smo skoro nešto slično radili za Javnu kuhinju u Prijedoru.
https://forum.crypto.ba/t/donacije-kripto-valuta-za-javnu-kuhinju-u-prijedoru/3889

Želio bi samo da vas napomenem, da mi imamo isti sistem kao blockchair, sa tim da je sve na našim serverima na pay.crypto.ba servisu, ponuđeno svima bez naknada.

Usudio sam se napraviti nešto slično ovome na blockchair, što i vi možete bez naknade, kroz par minuta, aktivirati ovakav sistem u kojem vi samo imate pristup sredstvima.

Demo za crowdfunding možete pogledati na
https://pay.crypto.ba/apps/3keTznRU1WVepJt6hDgyCwWVS5oy/crowdfund

Ukoliko želite da vam pomognem tj. da vam pokažem kako sebi možete registrovati račun na pay.crypto.ba, te podesiti vaš wallet, zaštititi sve, javite se :slight_smile:

1 Like

Hvala puno majstori, ovaj demo stvarno odlično izgleda. Javimo se čim prije s povratnim informacijama i nastavkom suradnje!

Nisam ja znao da vama treba ovakav dio, mi smo ovo još prošle godine pripremili.

Uglavnom kad budete spremni javite se pa ću vam pokazati kako da sebi podesite sve.

1 Like