DASH u problemima

image
Kako se navodi, jedan od “core” članova DASH developer tima, pod username MooCowMoo, koji je imao shared masternode servis za DASH je nestao bez traga sa sredstvima.

Prvo je naveo kako će gasiti svoj masternode servis, te će sredstva poslati na originalne adrese, kroz dvije sedmice od ove objave koja se desila 10. augusta, međutim zaključeno je da se radi o exit scam-u.

Tačan broj DASH coina u njegovom masternode sistemu je trenutno nepoznat, ali dosta korisnika se javljaju na oficijelnim DASH forumima sa istim problemom.

Pitanje je samo kako će se ovo odraziti na cijenu DASH-a, svakako ko posjeduje DASH, neka bude spreman za sve, zapamtite DASH je digitalni keš, te ima modul privatnosti mixanja sredstava kako bi im se trag zagubio.

Upravo sam u kontaktu sa “Splawik21”, na oficijelnom DASH forumu, inače jedan od ljudi koji isto drže DASH masternode servise, koji mu je upravo javio da je “moocowmoo” počeo vraćati sredstva shareholderima te da se stvorila panika zato što se nije javljao jedno vrijeme.

image