Crypto.ba

Da li je potrebno otvoriti firmu radi rudarenja

Pozdrav svima
interesuje me kako je zakonska regulativa rijesena za potrosnju elektricne elektricne energije prouzrokovana od rada masina,govorim o mjesecnom racuno od 500 KM na domacinskoj tarivi VT kao i MT. Jer cim eletroprivreda vidi da jedno domacinstvo trosi vise struje doci ce inspekcija da provjeri razlog povecane potrosnje.

Kopaj i šuti :joy: Iz elektro dolaze samo da vide kad se naglo smanji potrošnja, da ne kradeš slučajno struju.

Najmanji je problem kopati, :smiley: sta kada dodju da li je neko imao vec iskustva sa tim jer ako se bude moralo rudariti na industrijskoj ,porezi ,firma radnik nema od takvog rudarenja nista.

Ti nisi dužan prebacivati se na industrijsku struju, pa nisi “tokar” već lik koji hajde rećemo ima “fetiš” da upali 10 računara i da gleda u njih… ne brini toliko!

Kao što sam naveo u drugom postu slične tematike, doćiće ti policija kući sa elektrom zbog rutinske kontrole (misle da siješ granje haha)

Ubrzo nakon hajpa uvidjeće da nema šta, još kažeš, ovo ono što pare pravi :smiley:

:slight_smile: Samo plaćaj račune i sve će da bude ok

Hajde da sam ja taj koji brine stvar je u tome to ostaje roditeljima ja bi postavio farmu i ja idem dalje nisam uopce tu da vodim racuna o tome a kako znamo roditeli vazda 102 pitanja imaju,sta ako ovo sta ako ono pa moras im odgovor naci :smiley:

Ti obavezno nađi nekog da održava to, pogovo ako je više rigova u pitanju.

Uvijek sam gledao rigove kao košnice pčela, uvijek ima posla oko njih.

Ne bi mi bio problem da nadjem nekoga da se na dnevnoj bazi oko toga malo pozabavi, vise je minera u pitanju L3+ provjeri kakvo je stanje sa minerima i da li je sve OK kako i skidanje u novcanik.Gdje se ti nalazis :smiley:

:smiley: Vidiš da si mi ideju, napraviti “mobilni” tim za održavanje rigova hehe

Ima vec u Herzegovini :smiley: et vidis tu smo da napredujemo,treba mi konsulant oko ove stvari a vidm ti si vec duze vremena u ovome evo ti moje e-mail adresa:

de_kad@outlook.com

pa molim te javi se da ne pissemo preko foruma naravno uz kompenzaciju. :slight_smile:

1 Like

Crypto.ba © est. 2017 United Fintech Freaks - UFF