CryptoUnity

Šta je CryptoUnity?

CryptoUnity je platforma za kripto početnike gdje se obrazovanje i sigurnost stapaju. Obrazovna razmjena je jednostavna za korištenje i omogućava korisnicima učenje dok su u pokretu, istražujući platformu i sve njene funkcije potrebne na tom putovanju.

S sloganom “počni jednostavno, ostani siguran”, CryptoUnity također ističe sigurnost kao najveći prioritet, postavljajući nove standarde u industriji. CryptoUnity nije samo prva koja je implementirala hladnu novčaniku u centraliziranu razmjenu, dajući korisniku važno vlasništvo nad njegovim ključevima (i njegovim kovanicama), već i pionir u upotrebi vanjskog čuvara koji nadgleda korisničke fondove. Razdvajajući ih od onih tvrtke, CryptoUnity pruža dodatni sloj, ne samo sigurnosti, već i korisničke sigurnosti.

$CUT - korisnički token platforme CryptoUnity

Pokretan od strane $CUT, korisničkog tokena baziranog na BSC-u, platforma doseže nove razine funkcionalnosti i dubine. Korisnici $CUT imaju na raspolaganju raznolik niz korisnih funkcija, što ga čini vrijednom sredstvom za svakog korisnika platforme. Prednosti posjedovanja $CUT uključuju:

-Niže naknade: Posjednici $CUT-a imaju koristi od eksponencijalno smanjenih transakcijskih troškova. -Što više $CUT-a posjedujete, to su niže naknade.
-Bonus za hladnu novčanicu: Držite određene iznose $CUT-a kako biste otključali različite slojevite novčanike - Bronza, Srebra, Zlata - svaki nudi jedinstvene prednosti.
-Pristup radionicama i popustima: Posjedovanje $CUT-a omogućava pristup osvjetljujućim radionicama i pruža popuste, potičući kontinuirano učenje.
-Prioritetan pristup korisničkoj podršci: Posjedovanje $CUT-a daje vam posebnu oznaku za našu korisničku podršku, osiguravajući vam prioritetno tretman.
-Staking: Dodelite svoje $CUT za staking programe kako biste zaradili dodatne tokene i produbili svoju vezu sa našom zajednicom.
-Drugi ekskluzivni nagrade: Posjedovanje $CUT otvara vrata različitim ekskluzivnim nagradama, poboljšavajući korisničko iskustvo i vrijednost u ekosistemu.

Kako CryptoUnity raste, obećavamo da će upotrebljivost $CUT-a rasti, neprestano otkrivajući nove mogućnosti i upotrebe.

CryptoUnity od 2022. do 2023.

Napravili smo primjetne korake u svijetu kriptovaluta, istaknuto:

-Sakupljanje više od 1 milijun eura čak i u izazovnom medvjeđem tržištu.
-Rastuća živa zajednica s 40.000 članova i više od 3.000 vlasnika tokena.
-Priznavanje kao top 10% projekta na CertiK u 2023. godini.
-Uspostavljanje svih važnih strateških partnerstava.
-Stvaranje praktične obrazovne web aplikacije i MVP-a.
-Razvoj platforme za staking.

Evo što smo planirali za sljedećih šest mjeseci:

-Lansiranje tokena $CUT 15. novembra 2023. godine.
-Pokretanje platforme u prvom kvartalu 2024. godine.
-Popis tokena $CUT na centraliziranim razmjenama.
-Uvođenje aplikacija za iOS i Android.
-Otkrivanje obimne web platforme za obrazovanje.
-Implementacija značajki hladne novčanice i NFC kartica.

Pridružite nam se i našoj rastućoj zajednici na Telegramu! Sa CryptoUnity, podržani ste snažnim i prijateljskim početnicima dok navigirate kroz svijet kriptovaluta. Zajedno ćemo istraživati, učiti i trgovati u sigurnom i edukativnom okruženju CryptoUnity-a. Idemo naprijed, čineći kripto jednostavnim i sigurnim!

Web stranica:
https://cryptounity.org/?utm_source=cryptoBA

Telegram:
https://t.me/cryptounity_cut