CryptoUnity - prva beginner-focused CEX menjacica koja nece drzat sredstva koristnika! - PRESALE


CryptoUnity
Gdje je početak u kripto jednostavno, a opet sigurno.

Zašto CryptoUnity?
Kripto tržište se razvija i predviđa se da će s vremenom samo rasti. Uz to, sve više novopridošlica ulazi u kripto svijet. Za nekoga ko tek počinje istraživati kripto, počeci mogu biti pomalo neodoljivi. Ipak, sasvim je razumljivo da oni već posjeduju neka od osnovnih znanja. Već postojeće razmjene mogu izgledati prilično jednostavne onima koji to rade, ali one koji to ne čine može ostaviti više pitanja nego odgovora. Zato je CryptoUnity rođen.

Šta je CryptoUnity?
CryptoUnity je slovenački start-up koji gradi kripto berzu za početnike. Dizajniran je da omogući jednostavan uvod u kripto trgovinu, potkrijepljen edukacijom i podrškom. Platforma CryptoUnity uključivat će dio radionica u kojem će korisnicima biti dostupni tutorijali i seminari. Obrazovni dio platforme trebao bi biti pokrenut početkom 2023. godine.

Kako je CryptoUnity bolji?
Želimo da izgradimo taj most za pridošlice koji ne znaju odakle da počnu i usmjeriti ih na njihovom putu. Uz to, CryptoUnity kombinuje sve neophodne alate koji su nekome potrebni da započne svoje kripto putovanje. Osim same razmjene, platforma će nuditi:

  • Portfolio, u kojem korisnik može pratiti svoja sredstva i njihovu vrijednost,
  • Topao i hladan novčanik,
  • CryptoUnity radionice, edukativni dio platforme
  • CryptoUnity Research, gdje će biti objavljeni pregledani potencijalni ICO-i,
  • Pomoć i podrška, dostupna 24/7,
    i više.

Sigurnosni aspekt CryptoUnity

Osim što smo fokusirani na početnike, također priznajemo veliki značaj sigurnosti. Želimo našem korisniku ponuditi siguran način čuvanja njegovih sredstava i zato u našu mjenjačnicu implementiramo hladan novčanik. Na ovaj način naš korisnik je jedini vlasnik svojih privatnih ključeva i faktor slijepog povjerenja je eliminisan. Hladni novčanik će biti u obliku NFC kartice, tako da je jednostavan za korištenje i praktičan za pohranu.

CryptoUnity token - $CUT
Naša platforma će biti pokretana našim vlastitim tokenom pod nazivom CUT. To je uslužni token koji će vlasnicima pružiti mnoge različite pogodnosti kada koriste platformu CryptoUnity. Osim nižih naknada, svojim vlasnicima će omogućiti pristup daljem obrazovanju i mogućnost da osiguraju mjesto u drugim ICO pretprodajama. Ovo je samo nekoliko primjera korisnih slučajeva koje ima CUT token. Vremenom će CUT nabaviti i nove.

CUT TOKENOMICS
Naziv: CryptoUnity Token
Simbol tokena: REZ
Ukupna ponuda: 1.000.000.000
Broj decimala: 9
Blockchain: Binance Smart Chain
Tip tokena: Uslužni
Revizije: CertiK (+KYC zlato), QuillAudits

PRETPRODAJA
Privatna pretprodaja (70.000 €) – RASPRODANO
Pretprodaja Slovenija (300.000,00 €) – RASPRODANO
Pretprodaja Balkan (240.000,00 €) – RASPRODANO
Svjetska pretprodaja (pretprodaja uživo - u toku) - 1. kvartal 2023

Zašto je bolje kupiti CUT na pre-ICO?
Početkom 2023. godine održat će se naš pre-ICO. Ovo je zaista posljednja prilika da kupite naše tokene uz 0% naknade. U isto vrijeme, posjedovanje tokena prije lansiranja znači da ćete biti među prvim vlasnicima CUT-a. Time se automatski uključujete u sistem nagrađivanja vlasnika, gdje se 2% svake CUT transakcije raspoređuje među nosioce.

PRESENCE

TMRW CONFERENCE, Belgrade (May 2022)
ENEFTI, NFT CONFERENCE[color=#0f102f], Ljubljana(June 2022)
SOUNDGARDEN, Festival of Creativity, Velenje (July 2022)
BLOCKCHAIN EXPO, Amsterdam (September 2022)
BLOCKCHAIN EXPO, London(December 2022)

Posebna zahvala ide i adminu stranice crypto.ba - Rux, koji podržava naš projekat i zato smo odlučili kreirat interni privat bonus za crypto.ba koristnike.

Svi koji kupe kriptovalutu CUT preko linka »CryptoUnity Presale« dobiju 5% bonusa!

2 Likes

Pozdrav za Sloveniju iz Bosne, Srbije i Hrvatske.

Lijepo objašnjeno, onako kako to spada.

1 Like