CryptoUnity posebna ponuda prije lansiranja - 52% bonus

Pozdrav ljubitelji kriptovaluta!

Dok se pripremamo za lansiranje naše all-in-one aplikacije (CEX), nudimo vam jedinstvenu priliku da postanete dio naše rastuće zajednice.

Prema istraživanju Statista, u sljedećih pet godina očekujemo više od pola milijarde novih korisnika u svijetu kriptovaluta. Unatoč velikom interesu ljudi za kriptovalute, riječ “kripto” mnogima zvuči komplicirano. To čini početak rada s kriptovalutom još zastrašujućim i težim za mnoge početnike. CryptoUnity rješava ovaj problem kao prva edukativna platforma za kupnju kriptovaluta, gdje se korisniku na svakom koraku pomaže uz maksimalnu sigurnost koju nudi tržište. Mi smo ulaz za početnike u svijet kriptovaluta, a CryptoUnity je u potpunosti plod slovenskog tima.

“CryptoUnity je platforma na kojoj početnici kupuju kriptovalute, skladište ih na hladnom i uče u hodu.”

Zašto CryptoUnity CUT?

 • All-in-one platforma: CryptoUnity je osmišljen kao cjelovito rješenje za početnike koji žele sigurno ući u svijet kriptovaluta. Naša platforma omogućuje vam kupnju, pohranu i učenje o kriptovalutama na jednom mjestu.
 • Maksimalna sigurnost: Vaša su sredstva sigurno pohranjena i odvojena od operacija CryptoUnityja, zahvaljujući našem partnerstvu sa skrbničkom tvrtkom Fireblox. Uz to, prva centralizirana mjenjačnica s integracijom hladnog novčanika u aplikaciju osigurava nenadmašnu sigurnost vaših sredstava.
 • Obrazovanje i podrška: Nudimo pažljivo osmišljen obrazovni program koji novopridošlicama omogućuje brzo učenje osnova kriptovaluta putem kvizova i interaktivnog sadržaja.
 • Prednosti za vlasnike CUT-a: Uživajte u nižim naknadama za trgovanje, hladnim bonusima novčanika, pristupu naprednom obrazovnom sadržaju i mnogim drugim pogodnostima koje dolaze s posjedovanjem CUT-a.

Posebna ponuda prije lansiranja:
Samo sada imate priliku kupiti CUT uz bonus do 52%, koji se smanjuje svakih nekoliko dana do službenog lansiranja naše platforme. Pridružite se više od 2.000 Slo & Bal koji su već prepoznali potencijal CUT-a i postanite dio naše zajednice s više od 40.000 članova.

Vaš promotivni bonus do 52%:
Ne propustite ovu nevjerojatnu priliku. Kliknite kupi $CUT da kupite CUT i pridružite se našoj rastućoj zajednici. Napravite svoj jedinstveni kod i podijelite ga sa svojim prijateljima, jer oni dobivaju 5% bonus tokena kada kupuju, a za svaku kupnju preko vašeg koda, dobivate i vi 5% odmah u obliku CUT tokena!

Pogledajte naša postignuća:

 • Više od 4000 vlasnika CUT tokena.
 • Više od 2000 kupaca u Sloveniji.
 • Zajednica od preko 40.000 članova.
 • CUT Staking platforma.
 • Certifikat Certik - 10% najboljih sigurnih kripto projekata, KYC zlato.
 • Kripto obrazovna platforma
 • Online trgovina
 • Mnogi su sklopili strateška partnerstva.

Izlaganja na konferencijama u Londonu, Amsterdamu, Beogradu, Zadru, Dubai.

Pridružite nam se sada i budite dio revolucije!

1 Like

Pozdrav!

da li je ovaj CEX online da vidimo kako funkcioniše

Pozdrav Rux,

Naša sve-u-jednom aplikacija za IOS i Android - Centralizirana razmjena prilagođena početnicima je u izradi, zapravo u završnoj fazi razvoja i spremna za testiranje. Zapravo imamo 9.3. naše treće besplatno live testiranje, jer želimo dobiti što više informacija, kako početnici u kripto svijetu vide aplikaciju, što bi se promijenilo ili dodalo za još bolje korisničko iskustvo.

Ispod je poveznica za prijavu za besplatno testiranje uživo.

Također prilažemo poveznicu na kratki isječak korištenja naše aplikacije.

1 Like

Pregled drugog testiranja uživo.

1 Like