Cryptoadria podcast 01

Bilo mi je zadovoljstvo započeti ovakvu vrstu edukacije na našim područjima.

Hvala ekipi Cryptoadria, pozitivna ekipa!!

Predstavljamo vam CryptoAdria podcast, prvi podcast o kripto svijetu u BiH.

Pričaćemo o kriptovalutama, blockchain tehnologiji, aktuelnostima u kripto svijetu i još mnogo čemu. Prenijećemo vam i bogata iskustva naših sagovornika, pričaćemo i o savjetima za ulaganje, te ćemo otkriti neke od najvećih misterija, ali i prevara koje se vezuju uz kripto.

Gost našeg prvog podcasta je Nedžad Smajić, rodonačelnik kripta u BiH, osnivač foruma Crypto.ba i kreator RuXCrypto (RXC), prve bh. kriptovalute.

Od prvog dana Crypto.ba foruma, koji je nastao u cilju edukacije građana o kriptovalutama, cilj je bio da na što lakši način objasni šta je to ”Blockchain” tehnologija. Trenutno forum broji 1.700 članova sa svih područja bivše Jugoslavije.

Prvu epizodu možete pogledati na našem YouTube kanalu u nedjelju 3.12. od 20 časova.

Epizode će biti dostupne i na: Spotify, Apple Podcast i Deezer kanalima.

8 Likes

@rux hvala ti zaista što si naš prvi gost, odličan si bio, ono što sam ja dobio komentare su zaista zaista pozitivni a najviše se ljudima svidjelo kad neko prirodno priča.

Lp,
Branko

3 Likes

Top ,ziv nam bio ruxonja :muscle:

3 Likes

Hvala drugari, bilo je zadovoljstvo :smiley:

Što kaže voditelj, mogli smo onako pričati do ujutro…

3 Likes

Toliko gluposti i lazi vec dugo nisam cuo , traj covijek samo stiti svoje interesse i interese svog tate. LOPOVLUK NA KVADRAT. Otrijeznite se ljudi , a pogotovo prica o prvom tokenu … hehehehhe.

1 Like

hahaha

Olivere kralju :smiley:

Prvo toliko si kripto-zaostao da ne znaš ništa osim token…

Glupsonu, kad ti moram tako reći, iako mi je bezveze matorim ljudima govoriti da su glupi… niko nije spominjao nikakv token već coin decentralizovan, gdje mi je postavljeno pitanje, ali to tvoja matora glava ne razumije jer samo skemate preko tokena koje kreirate iz čistog zraka.

Pa čak i za RXC Games i RXCG token, nisam htio A spomenuti, baš iz razloga što ne volim SHILL, ali ti živiš od takvih stvari pa si prepoznao sebe u tome, prevarantu :wink:

A sad da se vratimo na mog tatu, ja stvarno mislim da si se ti zajebao pravo, moj otac je mesar, ratni vojni invalid, 100%-tni invalid u kolicima, koji veze sa bankama nema tako da opet, glup si ispao sad pred svima ovdje :smiley:

Da te naučim i pravopisu, ne piše se “ČOVIJEK” već ČOVJEK, u šta si ti godine isprdio pa si nepismen toliko.

Za one koji nisu upućeni ko je ova matora budala, ovo je prevarant Oliver Rodić koji iza sebe ima brdo prevara, te još par aktivnih kao Zeniq i tupan/glupan itd.

Malo više o njemu na …

2 Likes

Hahahahaha

Olivere ubjedljivo mi je najjače što ne shvataš da svakom svojom objavom podcrtavaš svoju nekompetentnost i neistinitost iskaza koje koristiš kao argumente.

2 Likes

Svaka cast, krenuli ste pozitivno u agresivnu kampanju sirenja svijesti o kriptu. :+1:t2:

4 Likes