Crypto.ba Cloud servisi

Želite unaprijediti vaše poslovanje tako što ćete svoj tim napokon “ustrojiti” u jedan sistem u kojem možete napokon na jednom mjestu raditi sve.

Predstavljamo vam Crypto.ba Cloud servis https://oblak.crypto.ba, podešeni sa punom end-to-end enkripcijom za korisnike.

Kada se ulogujete, dočeka vas veliki broj servisa koji su ubačeni na jedno mjesto, pod jednim “oblakom” :slight_smile:

Files (podaci)

Mjestu na kojem su svi vaši podaci, dostupni samo vama 24/7, gdje imate mogućnosti da vam sa svih vaših računara, laptopa, tableta i mobitela automatski sinkronizuje slike i podatke na oblak. U slučaju kvara vašeg uređaja, ništa ne gubite od podataka jer je sve na oblaku automatski sinkronizovano.

Photos (slike)

Dio oblaka na kojem kada uđete, prikaže vam sve slike sa vaših podataka u jednu moćnu galeriju, kategorično.

Mail

Email klijent unutar oblaka, koji kada povežete sa vanjskim mail servisom, nemate više potrebe otvarati email van oblak web okruženja. Također možete podesiti više emailova da sve bude u jednom.

Contacts (kontakti)

Mjesto na kojem su svi vaši kontakti, koje lako možete exportovati sa vašeg mobitela ili importovati sa nekog drugog uređaja.

Deck

Po meni ovo je favorit, jer što se tiče organizacije to je to. Card sistem u kojem se odredi ko će šta raditi u nekom planiranju, tako da ovaj dio je odličan za timove kojima je potrebna konstantna sinkronizacija stanja projekta.

Ransomware Detection

Ovaj modul je poseban, jer je u pitanju ransomware zaštita vaših podataka.

Primjer: kada kreirate neki file na vašem računaru, naš klijent nakon 1 sekunde će sinkronizovanti taj file na oblak.crypto.ba u istoj strukturi koju ste imali na vašem računaru. U slučaju da se vaš računar zarazi sa opasnim Ransomware virusima, ovaj modul neće propustiti ransomware podatke na server i samim tim podaci na oblak.crypto.ba će biti sigurni.

Servis oblak.crypto.ba i cloud.crypto.ba su bili besplatni od prvog dana, te smo odlučili da od danas koristimo RXC kao sredstvo naplate https://oblak.crypto.ba.

Na ponudi će biti i Crypto.ba TALK sistem, nešto kao naš viber/whatsapp sistem totalno decentralizovan sistem za enkriptovanu komunikaciju, gdje sav saobraćaj ide preko naših servera u kojima ne ostaju logovi. Idealno za privatnost unutar kompanije.

Talk sistem će biti samo dostupan u Platnim paketu usluga koji je namjenjen firmama i startup projektima.

Silver paket

https://rxcmarket.com/proizvod/cloud-zastita-10gb/
Cloud disk size 10 GB
Files, Photos, Mail, Contacts, Deck, Ransomware Detection

Gold paket

https://rxcmarket.com/proizvod/cloud-zastita-gold/
Cloud disk size 25 GB
Files, Photos, Mail, Contacts, Deck, Forms, Taks, Ransomware Detection
2 x Crypto.ba email adresa

Platnium paket

https://rxcmarket.com/proizvod/cloud-zastita-platnum/
Files, Photos, Mail, Contacts, Deck, Forms, Talk sistem, Ransomware Detection, Talk (5 korisnika)
Cloud disk size 50 GB
10 x Crypto.ba email adresa

Napomena
Svi paketi se naplaćuju striktno u RXC kripto valuti, prikazana vrijednost na RXC marketu je okvirna cijena na osnovu koje se računa količina RXC u datom trenutku trgovine.