Coindar dodao RXC

Coindar je mrežna platforma na kojoj korisnici mogu pratiti nadolazeće događaje povezane s raznim digitalnim kovanicama i tokenima. Sticanje ove vrste informacija može biti presudno za svakog kripto ulagača koji želi biti dugoročno uspješan.

Neki događaji mogu značajno utjecati na cijene kripto valuta, stvarajući mogućnosti trgovcima u krugu da zarade ili čak potražuju elektronički novac. Uključuju razdoblja s prepolovljavanjem, jakim vilicama i kapljicama.

Coindar pruža više mogućnosti filtriranja i sortiranja. Događaji se mogu sortirati po datumu ili vremenskom periodu, ali korisnici mogu odabrati i prikazivanje samo onih nedavno dodanih ili samo najpopularnijih.

Sada uz pomoć Coindara, možete pratiti i događaje vezane za našu domaću kripto valutu RXC preko linka ispod :
https://coindar.org/en/coin/rxc

5 Likes

Eto ti sad Rux, sad moramo i neki event napraviti.

Rostilj na adi, nebi bio los pocetak.

2 Likes

Kao otvor sezone, pa moglo bi se sad za vikend ako bude sunca :slight_smile:

Da naglasim još mogućnosti koje nam Coindar omogućuje, pored gore navedenih mogućnosti, Coindar omogućuje marketing usluge koje možete pogledati na linku:

Dodavanje RXC-ea na Coindar je jedan od važnih poteza koje je naša zajednica napravila, kako bih o RXC-eu našem zajedničkom projektu dijelili informacije potpuno transparentno kao što smo i do sada radili.

al de nedjelju, ja sam u subotu druga smjena.