Hvala! Da li je i Cex.io isto (dovoljno) dobar? Tamo već imam nalog i verifikacije, pa zato pitam.
Mislim da jeste, ali obicno oni zabrane trgovinu gradjanima iz BiH, jedino ako si otvorio nalog na neke strane papire.
Kakvo je tvoje misljenje i analiza trenutnog stanja btc
Uuu svidja mi se ovo
Tako sam i ja nesto “osjecao”. Hvala sto dijelis svoje znanje
@Rux ova tema na novom pod-domenu foruma nema odgovore novije (geskom prvo napisao “starije”) od 13og februara. Posto je jedna od bitnijih tema trenutno, molim te da sredis ovo nekako
Ja upravo radim na integraciji web3 sistema na novom forumu
Nisi trebao prebacivati temu na novi forum dok sve ne rijesimo, malo sam sad zbunjen, šta treba da napravim?
Nisam ja nista prebacio, ne znam ni kako bih.
Samo kazem da sam primijetio da na novom frumu na ovoj istoj temi fale odgovori, pa reko’ da ti javim.
tako mi reci, pa na novom forumu i ne treba još da se dodavaju nove teme, još je ovdje forum aktivan!
kada budemo prebacivali kompletno, uradićemo snapshot migraciju i sve se seli sa crypto.ba na forum.crypto.ba kroz 15minuta.
do tad koristiti ovdje
Moram da priznam da ovo zatvaranje mjesecne svijece je jako bullish i dolazim do zakljucka da mozda grijesim, i da nas ceka jos 2 mjeseca rasta pre neke korekcije. Poredicu ovo sa 2019-tom godinom, evo oznacen 3-ci zeleni mjesec zaredom.
Zatim pogledajmo 2023-cu gdje je upravo zatvoren 3-ci zeleni mjesec.
U jee… pa šta bi onda rekao, gdje se nalazimo prema onom Wall Street chart-u?
Nisam siguran, ali stara dobra izreka Sell in May and go away! nikad nije izdala.
Analizirajuci kretanje cijene Bitcoina, dolazim do pretpostavke da se pravi Head & Shoulders pattern.
Takodje, na Bitcoin CME futures su ostale jos 2 praznine da se popune (koje nastaju tokom vikenda kada se na Futursima ne trguje). Te praznine uvijek budu popunjene. Jedna je na 35800$ a druga skorija na 20400$.
Po svemu sudeći izgleda da nam ne gine 25k prije nekog ozbiljnijeg pomjeranja ka gore.
Hvala na dijeljenju mišljenja, nadamo se tome
Pa iskreno ne nadam se tome, toga se bojim Volio bih vise da nisam u pravu