Broj transakcija Ethereuma dosegnuo je mjesečni minimum

Broj transakcija Ethereuma (ETH) smanjio se, dosegnuvši najniži broj transakcija od 24.471,607, što je priznao on-chain metrics provider Glassnode.
Ovu promjenu trenda potaknula je oštra korekcija, koju je druga najveća kriptovaluta doživjela nakon što je pala na najnižih 2.000 dolara sa najvise cjene (ATH) od 4.350 američkih dolara. ETH se kretao oko 2.392 dolara tijekom unutardnevnog trgovanja, prema CoinMarketCap-u.

Nadalje, ukupne naknade plaćene mrežom Ethereum dosegle su najniži nivo od 11 mjeseca od 105.547 ETH. Visoki troškovi postali su značajan izazov s kojim se ETH suočio, s obzirom na to da je svojedobno dosegao rekordno visoku razinu koja je bila nedostižna za prosječnog trgovca.

Zbog velikih troskova Ethereuma mnogu se okrecu drugim blockchain platformama koji isto podrzavaju Ethereum Virtual Machine(EVM) to su Tron Network, EOS,Polkadot i mnogi drugi.

Zbog zadnji mjeseci cjena Ethereuma i ostali kriptovaluta je jako narasla pa je to poteklo do dosta transakcija na Ethereum networku sto je dovelo do rasta gas-a ili ti rasta troskova pri slanju ethereuma i tokena. Cjenu su znale doseci do 100$ amrecikih dolara!

2 Likes