Bogati Otac, Siromašni Otac - R. Kyosaki

Naišao sam na interesantnu knjigu, i nakon pročitane prve četvrtine složio bih se sa citatom “Volio bih da sam pročitao ovu knjigu prije 20 godina.” Larison Clark, Diamond Key Homes građevinska tvrtka s najbržim rastom u Americi za 1995. po INC Magazineu". Knjiga je jako čitka i razumljiva za sve kategorije i branše u kojima rade posjetioci foruma, i na lahak i jednostavan način objašnjava neke ključne životne pojmove o novcu i upravljanju novcem. Pročitajte je umjesto neke uobičajene knjige koju uzmete sa vremena na vrijeme, uvjeren sam da ćete imati koristi od nje, a pogotovo vaša djeca ako usvojite glavnu poruku ove knjige da našu djecu treba što prije uputiti u svijet finansija i svijet koji će ih dočekati sutra drage volje nespremne, odnosno spremne da ih uhvati u robovlasnički sistem koji popularno demokratski sistemi danas zovu kapitalizam.

Bogati otac, siromašni otac ne govori o brzom bogaćenju, već o preuzimanju odgovornosti za svoje financijske poslove i o financijskom napretku putem ovladavanja novcem. Pročitajte je želite li probuditi svoj financijski genij." Dr. Ed Koken, predavač na katedri “Financije”, RMIT sveučilište, Melbourne.

Na linku imate Izdanje iz 2006. godine.

https://besplatne-e-knjige.blogspot.com/2014/12/r-kyosaki-bogati-otac-siromasni-otac.html

knjiga se uspješno reizdaje svako malo i postoji dopunjeno izdanje iz 2018 godine sa dodatnih 9 poglavlja, koga zainteresuje rad i djelo Kyosakija… Ako neko negdje nađe link za njegovu knjigu Fake Money Fake Assets Fake Teachers neka je postavi ovdje, siguran sam da će ljude koji pročitaju Bogati Ota, Siromašni Otac zanimati i ta knjiga.

1 Like

Evo i audio knjiga, kome se ne čita… thanks Kobasa :smiley:

1 Like

na stranici ima još knjiga za download od Kiyosakija, tako da možete se zaroviti u još neki od njegovih naslova.

1 Like