Blockchain browser NetBox . Uzmite 20 NBX instantno

Napravite wallet i dobijete 20 NBX instantno .Osigurajte svoj browser i zaradite dok surfujete .Po meni odlicna stvar . Evo refer ko hoce ! https://netbox.global/r/X7O25

Ako nekome nije jasno slobodno neka pita i u ovom freferal programu svi dobijaju da ne mislite da na nekom zardjujem .Kad napravite wallet obavezno kopirajte ili zapisite rijeci za oporavak naloga.Uglavnom bitno je napraviti nalog sa refer linkom da bi dobili 20 NBX pa onda nakon 7 dana pa mjesec . Da kazem na vrijeme da ne ispadne da neko nije dobio .

1 Like

Nema više samo za prvih 150000 daju juče već ispucali.

Sada sam ih pitao . Rekli su mi da je jos uvijek aktivno . i onda su mi napisali i ovo :Promotion is valid , extended for active users . Ne znam jesi njih pitao ili pise negdje ?


Ima samo za surfanje.Kreirao sam nalog preko tvog linka prije dva dana i imam samo od surfanja nešto sitno.A ovih 20 nema.

Pogledaj sada jel ima trebalo bi biti u 9 :04 jer meni je isto jutros stigla konfirmacija da se neko aktivirao. Izgleda da se saceka dan, dva . Samo mi javi ako slucajno nisi dobio kontaktiracu ih .

Stigao mail sve je kako su rekli.Hvala puno na linku.

2 Likes

Kako vas je fino vidjeti udružene i složne… daje mi vjetar u leđa da radim više i više…

2 Likes

Nista . Hvala sto si javio . Imas i aplikaciju i samo ti stiti google chrome , Isto je na aplikaciji kao i na Chrome u samo ti je zasticen i kao mali wallet gore desno u cosku pored otvaranja novih stranica. I ako budes stavljao na staking isto ces malo pricekati da se prebaci .

Crypto.ba © est. 2017 United Fintech Freaks - UFF