Bitcoin je ključ budućnosti Twittera, kaže Jack Dorsey

Prema osnivaču kompanije Jacku Dorseyju, bitcoin je najbolji kandidat za ulogu globalne valute Interneta i bit će integriran u proizvode i usluge društvene mreže.

who-to-follow-on-twitter

Founder Osnivač Twittera Jack Dorsey rekao je da će društvena mreža podržavati Bitcoin, prenosi TechCrunch. Prva kriptovaluta bit će integrirana u postojeće proizvode i usluge Twittera, uključujući plaćene pretplate, trgovinu i mogućnost podrške autorima, rekao je Dorsey.

Najnoviji Dorseyev poziv na Bitcoin prvi je, kako se izvješćuje, put kada je glavni ravnatelj javno govorio o tome kako bi Twitter mogao integrirati BTC u svoje proizvode. Nova izjava uslijedila je ubrzo nakon što je Dorsey razmotrio Bitcoin na virtualnom BTC događaju „₿ riječ”, zajedno s predsjednikom Tesle Elonom Muskom i Cathie Woodom iz Ark Investa.

Dorsey je poznat kao veliki prijevremeni vjernik Bitcoina, ponavljajući kako se Bitcoin sprema postati jedinstvena valuta interneta najmanje od 2018. godine.

Očigledna je potreba za ovim. Mislim da je otvoreni standard koji je urođen na Internetu pravi put. Stoga ćemo u konačnici fokus biti na bitcoinima “, rekao je osnivač Twittera.

Izvor:Bitcoin is key to the future of Twitter, says Jack Dorsey

1 Like