Binance kupovina USDT karticom

Zdravo,

Do sada sam koristio binance za kupovinu USDT-a karticom, ali kada sam posljednji put pokusao kupovinu trazio mi je da registrujem novu karticu i to Visa. Pretražio sam njihov support nigdje ne piše da ne prihvataju Mastercard kartice.

Da li je još neko imao sličan problem?
Interesuje me da li je nešto do moje kartice ili su zaista prestali prihvatati Mastercard?

1 Like

Poz Švabo!

Velike šanse da je problem BiH i Mastercard sistem ili jednostavno Binance poremećaj, ne bi me čudilo šta se sve dešava trenutno oko Binance platnog sistema.

Ako ti išta znači probao sam sa Visa i došla poruka da je zbog zemlje porijekla onemogućena kupovina, iako ja nisam nikad ni kupovao sa Visa na Binance.

Binance kartica se moze koristiti jos oko tjedan dana ako se ne varam i vise se nece moci koristiti na ovim prostorima. Procitao sam to u par navrata samo datum nisam zapamtio. Ja sam vec uzeo CB karticu, dode 4 dana nakon narudzbe i uz crypto.com sasvim dovoljna za sve potrebno. CB cak imaju neke pogodnosti koje Binance nije stoga je i isplativija pa eto,DYOR svakako,ali mislim da sam sve rekao ispravno☺️
Govorim o VISA Binance kartici,jedino tu sam imao,i iskljucivo koristio ovu godinu uz par puta crypto.com kad je zatrebalo.
Pozdrav svima

1 Like

Hvala ti na info, ali da li si CB karticu uspio dobiti u BiH ili na neku drugu državu?