Binance izvršni direktor: "Rusija je naše ključno tržište"

Mogul za razmjenu kriptovaluta, Changpeng Zhao, poznat kao CZ, već se fotografirao s ruskim navijačima prije početka susreta, a on se pola sata nakon što je završio nasmiješio kamerama i rukovao sa posjetiocima.

Bio je to prvi posjet CZ Rusiji, a odaziv je pokazao popularnost na lokalnoj kripto sceni. Koncertna dvorana hotela Radisson u središnjoj Moskvi teško bi mogla prihvatiti oko 700 ljudi prijavljenih za događaj 21. Oktobra.

“Uvijek tražimo partnere u bilo kojoj zajednici, posebno u Rusiji”, rekao je CZ prije svog razgovora. “Rusija je naše ključno tržište, jedno od najaktivnijih tržišta u globalnom blockchain prostoru.”

Na pitanje ko će imati najviše utjecaja na kriptovalute u bliskoj budućnosti, spomenuo je ruskog predsjednika Vladimira Putina, izvlačeći smijeh iz publike. Bila je namignuta referenca na neodlučnost ruskih regulatora.

“U Americi su regulatori vrlo distribuirani, a Kina se uskoro neće pomaknuti”, rekao je CZ okupljenima. “U Rusiji postoji potencijalni prijedlog zakona koji bi mogao usvojiti vrlo brzo, a to će biti dobra stvar za industriju.” (Predloženi prijedlog zakona trenutno je uspavan u ruskom parlamentu.)

Izvor

2 Likes

Kripto se pomjera ka istoku, zapad neka gleda okle’ je vedro

2 Likes