Na binance kupovina karticom ne prolazi iz nekog razloga, da li postoji alternativa bcx-u? Znaci koristim ih vec 4 godine ali ljudi non stop neki bug imaju, strasno. Jutros kupim ETC i posaljem na svoj wallet da prodam u usdt, i transakcija je jos uvijek pending nakon 12h…Pisao im na tiket, obecali brzo rijesiti i nista. Cijena ETC bukvalno moze da padne koliko hoce dok oni ovo rijese, ako uopste rijese. Pretpostavljam da je prenizak gas price ili limit postavljen i transakcija je stuck.
ETC mreža inače oscilira dosta sa txfee, a mi kao i većina drugih koristimo njihov gas oracle koji u nekom momentu zabaguje i zakači 0 fee što zaglavi transakciju, ali i svaku sledeću.
Žao mi je ako si imao problem, ali ekipa se trudi da sve funkcioniše kako treba.
Srdačan pozdrav
Rijesili su problem sutradan, tako da okej se zavrsilo, ali sam zato pratio ETC chart svu noc
. Da li je bolje da sljedeci put saljem LTC/BCH onda? Ili se isto moze desiti i kod njih?
LTC je trenutno najbolja opcija za slanje…ali radimo i na lightning konekcijama za BTC kao i na XRPu
2 Likes