Ban na discordu

Pozdrav, dobio sam ban na discordu bez ikakvog obrazloženja ili razloga. Nisam ništa ni pisao dugo vremena pa ako može unban, username je: Warix3#1248

Pa upravo je to i razlog izgleda. Dugo nisi nista pisao, samo upijao informacije :slight_smile:

Procitaj https://forum.crypto.ba/t/crypto-ba-discord-reorganizacija/4335/10

Nisam ništa upijao, nisam uopće otvarao server mjesecima, samo sam nedavno primijetio da je nestao sa liste. Nisam imao utisak da je ovo neka zatvorena zajednica i da zahtjeva aktivnost. Zašto je onda uopće otvoren server za sve, bolje da zatvorite i da stavite neku registraciju prije ulaska jer ovako se čini kao javni server.
Ili napravite posebne kanale za te korisne informacije a ostatak da bude javan. Ovako nešto između baš i nema previše smisla

Pa ne razumijem šta ti nije jasno :grinning:

Sam kažeš, nisi upijao, nisi pomagao, nisi uopšte logovan. Ne vidim onda u čemu je problem?!

Kao što je kolega @Trololino rekao, nova pravila na
https://forum.crypto.ba/t/crypto-ba-discord-reorganizacija/4335/10

Nova pravila su donešena iz puno razloga, kome ne paše nek pravi sebi community :slightly_smiling_face:

Nemam problema sa novim pravilima, samo mi nema smisla zašto bi banali sve neaktivne, mogli ste samo ograničiti pristup, da se računaju kao novi korisnici.

Malo je uvredljivo kako ste opisali sve neaktivne korisnike “da samo upijaju a ništa ne daju”. To vjerojatno nije istina za većinu neaktivnih korisnika. Ne mogu govoriti za sve ali ja osobno nisam ni otvarao server mjesecima, pretpostavljam da je većina tako. Rješenje za to vam je dobro, da ograničite pristup određenim kanalima za koje smatrate da bi trebali biti samo za aktivne članove. Ali dio gdje ste banali sve neaktivne korisnike mi nikako nema smisla. U redu da su to skroz neaktivni korisnici koji više neće sudjelovati u zajednici, ali pretpostavljam da većina nisu takvi a to i ne možete znati. Ja sam sudjelovao u kupo-prodaji i nekad davno u vezi mininga i nedavno sam čak pokušao kupiti nešto sa marketa. Vjerojatno bi opet nekad sudjelovao da nisam banan.