Poštovani članovi!
Sljedeće sedmice, tj. 22. Novembra imam ročište u Vladi USK-a, jer me moji pretpostavljeni žele da diskredituju, te sve ovo što smo do sada uradili na polju edukacije mladih vezano za blockchain tehnologiju.
Naime, u tužbi moji pretpostavljeni navode kako je Crypto.ba djelatnost, te da sam bio dužan prijaviti svom načelniku dodatnu djelatnost, koju on sigurno ne bi dopustio i da jesam.
Stvar je što moji pretpostavljeni misle da sam ja koristio resurse i pravio profit lični, a dobro znamo kakva je istina u našem slučaju.
Volio bi da na ovaj način, zajednica pomogne prvenstveno meni, jer bi dao ovu temu komisiji u Vladi da pročitaju, te da im dokažemo da Crypto.ba nije djelatnost, već zajednica i da sve do sada što sam radio, nisam naplaćivao već naprotiv…
Svi dobro znamo do koja doba sam znao sjediti kako bi imali ovo danas što imamo, a to je zajednica ljudi sa područja bivše Juge, koji uistinu žele da se druže i da pomažu jedni drugima.
Da li je Crypto.ba djelatnost ili zajednica koja pokušava edukovati građane BiH, i to besplatno?
Zamoliću vas da popunite anketu, te da ostavite komentar koji bi dokazao pravo stanje, te da ovo što moji pretpostavljeni rade je samo način na koji me žele ušutkati jer nisam više mogao gledati šefove i sekretara kako bježe sa posla zadnjih 20 godina.
Sve je krenulo kada su me vidjeli na TVu, te u ostalim medijima, gdje ću izdvojiti članak iz Nezavisnih novina, za koje tvrde da na osnovu slike koja je na naslovnici, da sam koristio računar sa posla za kreaciju kripto valuta i promociju istih, što je totalna LAŽ!
Zamislite da me je par načelnika zvalo iz susjednih gradova da čestitaju na pozitivi u USK kantonu, gdje je moj načelnik okrenuo glavu od mene sutradan kad me vidio
Novinar koji je uslikao me, gospodin Zlatan Čekić, koji je pravio intervju, će napraviti izjavu u kojoj lijepo stoji da sam intervju davao poslije radnog vremena u PUB-u, a sliku je iz arhive onog dana kada sam dobio novi računar na poslu, gdje sam tri mjeseca donosio svoj laptop kako bi mogao raditi svoj posao. A to su uzeli kao dokaz da sam koristio resurse na poslu za svoju privatnu djelatnost, što je totalna nebuloza.
U sve i jednom tekstu u medijima se navodi, da sam započeo iz šupe, oni koji me znaju lično, znaju o kojoj šupi je riječ, te sa malo muke tehničko lice može utvrditi da su svi naši servisi na jednoj IP adresi, TELEMAH internet, na moje ime na lokaciji moje kuće tj šupe.
Na ovaj način žele da me ušutkaju na bilo koji način, jer ja više ne mogu gledati šefove šta rade radnicima, a na to sve bježe kući poslije 13h svakodnevno.
Zamoliću vas da se izjasnite kao zajednica, te mi na ovaj način pomognete da dokažemo da je ovo samo jedan od načina gdje pretpostavljeni pokušavaju utišati me zbog toga što sam izišao u javnost sa dešavanjima na mom radnom mjestu.
- Ne, Crypto.ba forum je neprofitabilna zajednica
- Da, Crypto.ba forum je djelatnost
0 glasača