Algorand i Solona

Pozdrav ljudi
Zanima me kakav je Algorand za uložiti čini mi se dobar, i kako sam pročitao negdje ima sličnu tehnologiju kao Solana. I sad nisam baš siguran pa vas pitam. Pa me zanima Solana po pitanju ulaganja koliko je dobra za holdovati? Kakve su vaše procjene hoće li moći ići do kraja godine do 500 dolara? :blush:

1 Like

Sve zavisi od tate Bitcoina, ali po dosadašnjim ciklusima, dosta nas se slaže da poslije nove godine ide rasprodaja svega, tako da oprezno sa ulaganjima u ovom periodu.

Nemoj misliti da te odgovaram, ali ne bi preporučivao ulagati kada je većina kripto valuta već dobro napredovala sa cijenom.

Naravno, ti možeš uložiti ali budi spreman da postaneš dio hodlgang :sweat_smile:

Za Solanu smo pisali, neke osnovne stvari, ali za Algorand bi trebalo malo da se prouči, nažalost ja radim na nekim našim community stvarima, ali siguran sam da je neko već proučio

Svakako ne mislim ni puno ulagati, čisto sada malo eksperimentišem, svakako novac kada uložim mislim ga otpisati. Nešto sam i o tome čitao kako će doći do zimskog pada cijena, ali opet svakako ću malo rizikovati. Pa kako bude bude neka ide život :grin::sweat_smile:
Novi sam u ovome svakako tako da mi je dosta zanimljivo oko ovoga istraživati.

1 Like

Svakako, ja se držim one činjenice “dok sam ne polomim se, ne znam naučiti” :smiley:

1 Like