AIO Crypto.ba Servisi

Predstavljamo vam AIO (All In One) besplatne Crypto.ba Servise.

pay

U cilju promocije kripto valuta, kao i shvatanje šta nam sve dolazi na polju mikro kripto transakcija, pustili smo u rad platni procesor koji se nalazi na našim serverima, te u potpunosti zadovoljava sigurnosne standarde jednog platnog procesora.

Na ovaj način omogućili smo bez naknada prema Crypto.ba, da svako ko ima online trgovinu, kao i fizičku trgovinu, bude u mogućnosti primati kripto valute na transparentan način, kao registrovati se na naš platni procesor, te sami preuzeti administraciju tj. uvid u svoju trgovinu.

Registracija
Kada se registrujete na https://pay.crypto.ba platni procesor, na vama je da pod linkom “Store” dodate vašu trgovinu, u kojoj ćete definisati neke od osnovnih parametara, kao što je vaša Bitcoin, Litecoin, Dash adresa.

Sigurnost
Crypto.ba platni procesor je siguran onoliko koliko ga vi osigurate, jer naš platni procesor neće držati vaše kripto valute, već služimo samo kao platforma tj. sistem preko kojeg ćete obavljati vaše naplate.

Sav kripto koji dobijete za vašu trgovinu, ide isključivo direktno vama, osim u slučaju kada je dogovoreno sa nama da mi držimo vaša sredstva ili slično.

crowdfund
Na ovaj način, ako nam to kripto tržište u budućnosti dopusti, možemo vršiti saradnju sa nevladinim organizacijama koje vrše razne pomoći kome su potrebne, što je po meni jako jako dobro jer uvijek ima slučajeva gdje je potrebna pomoć.

Prednost ovog sistema je mogućnost mikro donacija putem kripto valuta iz bilo koje zemlje, uz jako male naknade.

Primjer:

Neko iz USA kada želi da donira neku malu sumu za pomoć u BiH, ukoliko koriste banke, imat će jako velike naknade koje banke uzimaju, kao i naknada za konverziju iz USD u BAM.

Za početak sistem za traženje pomoći će biti zatvoren za registracije, te ukoliko želite da objavite nešto, javite se nama kako bi mi procijenili koliko je bitno i legalno.

market

Koja je svrha Crypto.ba Marketa?

Ideja Marketa je došla iz razloga što u Bosni i Hecegovini ne postoji nikakav način da se proda ili kupi nešto za kripto valute.

Da li je Crypto.ba Market profitabilan?

Ne, market je neprofitabilan. Samim tim, troškove domene i hostinga snosi osnivač. Jedini način da pomognete ideji marketa su donacije korisnika koji smatraju da smo im na bilo koji način pomogli.

office

Kompletan online cloud office sistem koji sadrži potrebne komponente za rad u office dokumentima.

Rad sa docx, xlsx fajlovima nikad nije bio lakši, kao i rad više osoba na jednom dokumentu.

Zaboravite office pakete za koje vam je potrebna licenca kao i instalacija na lokalni računar, jer ovaj paket sadrži sve potrebno kako bi neometano mogli raditi sa office dokumentima, nebitno sa kojeg uređaja ga pokrećete.

Office sistem sadrži module kao što su

  • Dokumenti
    Upravljajte poznatim dokumentima kao docx, xlsx itd sve sa jedog mjesta, gdje vam nije potrebna lokalna instalacija već samo internet browser, kolaboracija više korisnika na jednom dokumentu nikada nije bila lakša.

  • CRM (Costumer Relationship Module)
    Ukoliko imate potrebu za rad sa klijentima, ovaj modul je odličan za to.

  • Projekti
    Upravljate projektima bez puno muke, pripremite vaš tim za neke nove projekte.

cloud
Kompletan cloud autosync backup sistem sa web pristupom koji vam služi kao zaštita podataka sa vašeg računara, laptopa, tableta ili mobilnog uređaja.

Ransomware
Ovaj vid zaštite podrazumjeva zaštitu od Ransomware virusa, jer kada vam se računar zarazi sa ransomware virusom, svi podaci su enkriptovani, ali ne i podaci na cloudu.

Kada instalirate cloud klijent, podesite radni folder koji želite da bude zaštićen, tada vaši fajlovi su automatski sinkronizovani sa cloud serverom, bilo šta da uradite na lokalnom računaru repliciraće se identično na cloud server, gdje u slučaju kvara vašeg računara, možete pristupiti vašim bitnim podatcima.

git
Crypto.ba GIT je najsličniji GitHub hosting servisu za Git repozitorije koji vam omogućuje korištenje svih funkcionalnosti Gita u kombinaciji sa setom drugih mogućnosti specifičnih za GitHub. Laički rečeno, GitHub je mjesto gdje svaki (budući) programer može podijeliti svoj izvorni kod i priče s ostatkom svijeta. GitHub je ogromna i visoko cijenjena platforma za kolaboraciju i danas ga koristi gotovo svaka velika tehnološka kompanija koje se možete sjetiti.

Discord
Discord
Pored foruma, otvorili smo i Discord platformu na kojoj možete komunicirati sa ostalim članovima.

1 Like