Da li je PI prevara ? dokazano da su uzimali podatke sa telefona i šta je dugoročno nikome ništa, da li je kladionica prevara koliko procenata uzima bingo a koliko daje…da ne ulazimo u detalje ko nasjedne a ne ispita sve detaljno sam je kriv, sve ja tebe shvatam ali shvati i ti da im ne možeš ništa jer rade prevare u skladu sa zakonom
U svakom slučaju prijavi policiji da ima trag, jer opasno su oni zarili zube u BIH i nevjerovatno koliko ljudi padaju na lijepu priču… žalosno ako ćemo iskreno!
Tebi hvala što si nam javio ovdje, u svakom slučaju ako imaš dokaza nekih, slikaj/snimaj, jer kad tad će se tražiti odgovorna lica za ovu prevaru.
Evo nesto citam o ovim prevarama…nebi se slozio sa vama ako se prijavi da se nece nista uraditi… prvo treba odabrati instituciju koja bi se bavila ovakvim prevarama. Nakon toga trepa uputiti prijavu ali navesi i sve relevantne dokaze… a ne namlatiti neke gluposti…
Na koji nacin su prevareni ulozili novac…ulata na neki racun ili…?
Ko ih je vrbovao? Imena, nadimci, grad?
Da li je bilo isplate i na koji nacin?
Ko tamti od lica koji ucestvuju u tim prevarama…to su ti podaci…
Hahaha , ajnstajn je bio u pravu. KOSMOS i ljudska glupost su neograniceni ali za kosmos nije bio siguran. Lijep pozdrav od scammera Olivera Rodica i LATOKENA i whitepapera ovjerenog od najvece firme na svijetu. UZIVAJTE NEZNALICE , a vi sto ih pratite cuvajte svoje novcanike. Sranje coini tokeni nikom nisu donjeli dobra.
Oliver Rodic +41766384874
Koja prevara covjece , budi zahvalan da su ti starog ubacili i zali sto i ti nisi usao . … citas ove bljuzgovine od ovih poluintelekta a ZENIQ otisao na LATOKEN sa whitepapaerom itd. UKLJUCI MOZAK a ne prepiske ovih koji te gurraju u sranje koine
GLUPOSTI PISETE , nemate pojma o cemu pisete i prestanite varat ljude , ZENIQ JE NAJBOLJI PROJEKAT IKADA U KRIPTO SVIJETU. Toliko nam lose ide da smo otvorili FABRIKU za pravljenje ZENIQHUB01 u BEOGRADU. Manite se sranje i prestanite varat ljude i nudit im svoje sranje coine. NEMATE POJMA o tome sto pisete nego samo pravite klikove i podizete rejtig ovoj bezveznoj stranici
Postovani gospodine, može li samo jedno objašnjenje? Ako je sve legit i najbolji projekat kao sto kazete, objasnite ulogu vasih agenata tj ljudi koji svjesno nagovaraju druge da ulazu u ZEMIQ, u cemu je fora? Zasto su potrebni agenti koji su svi iz Graza, Beca , Austrije koji pazi: Zovu ljude na kavu te im prosipaju pricu(koja osobno mislim je jaako dobro uigrana, vidi se da covjek zna pricu od A do Ž)kako bi uvjerili ljude da kupe, a kasnije krenu raditi na ovoj shemi.
Preformulirat cu: Koji tocno razlog igraju ljudi tu ulogu, poput vaseg agenta koji je probao prodati pricu na kavi?
Listiraj token na DEX, CEX i radi marketing a ne prodavat pricu po kaFama u Mostaru hahaha
Sama činjenica da ste došli tu, i opravdavate se govori da nešto nije uredu. Al neka vas, uzivam u rostanju osoba kao sto ste Vi
@GRANAPP_Automatic_Tr cuj fabrika za hub? Zar nije citav fazon da je kolicina hubova ogranicena? Barem tako su govorili na seminaru. Kaze to kad se proda ljudi ce nuditi do €10 000 za jedan hub jer ih nece vise biti. Ali sad ako ih prave jos mozda ce samo nuditi 9. Nezz
EVO MENE OPET , nismo vise na 300 000 nego na 530 00 , imamo fabriku u Beogradu koja pravi HUB01 i izlistani smo na LATOKENU kao coin , ne kao token , Whitepaper ovjeren od najvece revizorske kuce na svijetu, Ko hoce da me kontaktira broje je jos uvijek isti. A ove seronje sto vas huskaju protiv zeniqa NEMAJU POJMA o cemu pisu. ali s obzirom da vi imate jos manje pojma , onda vam oni izgledaju pametni. GOMILA SRANJA OD TOKENA koje vam nude su tacno njohiv nivo. Lijep pozdrav od scammera i fake osobe OLIVER RODIC . Ko god zeli nek me kontaktira u bilo koje vrijeme+41766384874
Ako malo razmisljas onda ces i shvatiti da ce fabrika i poslije 500 000 i dalje proizvoditi HUB01 ali bez opcije rudarenja ZENIQ coina. Cijena ce mu i onda biti 2000 eura. A oni koji budu zeljeli ovaj sada HUB01 oni ce zestoko placati samo da mogu rudariti ZENIQ coin. Mislim da je ovo svakom pametnom dovoljno . Sto se tice lose energije koju zracite ti i tebi slicni zadrzite je za sebe i lijecite svoj frustracije i prevare sa svojim sranje coinima. Mi odosmo dalje sa vama i bez vas , Pa izaberite . I ne vidim da je neko stavio svoj telefon kao ja da se moze direktno kontaktirati , nego se krijete iza laznih profila i laznih postova. Koga vise zanima ubuduce samo direktno , ovo je moj posljednji post ovdje
mozes li pojasniti sta znaci ovo :
nismo vise na 300 000 nego na 530 00
sta je HUB01 ?
Whitepaper ovjeren od najvece revizorske kuce na svijetu , tvoj kolega je rekao da jos uvijek nije
Opaska …moras dobro poraditi na civilizovanim postovima , onaj ko se ne zna izraziti koristi proste izraze .
@GRANAPP_Automatic_Tr Za “projekat” koji tvrdi da je legitiman mnogo se vremena ulaze u neke bezvrijedne dokaze da je legitiman a premalo u ispunjavanje obecanja. Izbacili white paper kao da su sletili na mars Nasli izbjeglicu i obukli ga u bijelu boscu i kao evo stoji kraljevska porodica iza “projekta”. Nisu nista napravili a kao govore da niko u crypto svijetu nije postiago ono sto su oni, ma daj. Pozz od shit coinova iz top 5
@GRANAPP_Automatic_Tr a gdje je taj famozni white paper? Da ne lazete i o tome? Koji bijednici morate biti da ne znate ni white paper izbaciti. Bruka cista
Evo ja ću pojasniti. Oliver misli na community da je porastao sa 300 tisuća na 530 tisuća i da brzo raste. HUB01 je tablet sa masternode-om i mogućnošću validacije blockchaina i mintanja koina. Nije točno da će tvornica proizvoditi HUB01 jer će se on uskoro rasprodati. HUB02 će biti slijedeći, bez minting opcije. Za whitepapper sam jučer napisao kako stoje stvari. Ne razumijem dramu oko toga, stvarno nije problem napisati takav dokument. Ako otac od gospodina koji se raspituje o kriminalnom progonu nije rasprodao koine i još uvijek ima HUBove, čestitam mu na sjajnom poslovnom potezu. Ovaj dio se ne tiče direktno vas ali ostalima poruka, dajte probajte shvatiti da je ovo kripto projekt kao i puno drugih i da ispadate ostrašćeni diletanti sa tim napadima a očito je da nemate ni 5% informacija a čak ni tih 5% niste razumjeli. P.S. Ako smijem pitati, odakle nick Sai Baba? Naime, bio sam kod njega u Indiji 2 mjeseca. Možda imamo i više zajedničkog nego se čini.
Može neki komentar?
Oliver misli na community da je porastao sa 300 tisuća na 530 tisuća i da brzo raste.
tesko mi je povjerovati u ovu informaciju , ali neka vam bude , imate pravo da vjerujete u sta god zelite .
S druge strane , ovaj HUB01 je uredjaj koji hosta masternodu i za potvrde pretpostavljam da dobijete coine na dnevnoj radizini ili kako god da je regulisano .
ono sto mene interesuje je da mi objasnite koji algoritam koristi Zeniqq coin , gdje je explorer od istog i kako dobijate unikatnu IP adresu da bi uopste mogli hostati MN , popitanje bi bilo da li mozete imati 2 ili vise tableta na istoj adresi i da oba rade kao masternode ?
Ovo za algoritam ne znam, nisam dovoljno stručan ali mogu saznati. Iako, source code će uskoro biti dostupan a svaki programer ili developer sa kojim sam pričao mi kaže da mu je dovoljan pogled na njega da vidi sve o blockchainu. Block explorer se nalazi na dashboardu u Safir backofficeu i trenutno se nekim dijelovima i dalje ne može pristupiti dok source code ne bude javan. Ne mogu imati dva tableta na istoj adresi, svaki node je zaseban ali mogu ih pratiti kroz block explorer. Također mogu kupiti dio nodea u cloudu, tj na vanjskom serveru. Cilj je povezati HUB, koin , Zeniq app i Zeniq exchange u jedan ekosistem. Iskreno, imam i ja još pitanja i pričam sa ljudima koji znaju više ali isto tako nije istina da nisu ništa uradili. Kad sam ja investirao nije bilo doslovno ničeg osim dobre ideje. Sad je tu i app, i tablet i listing na centraliziranoj mjenjačnici, AVINOC i Tupan projekti … Podrška iz Dubaija je stvarna koliko god se ljudi sprdali. I na kraju, ništa ja tu ne tvrdim da je 100%, to ne postoji, da se sutra sve sruši bio bih iznenađen ali uvijek spreman na sve. Ali uzimajući u obzir sve informacije i činjenicu da poznajem ljude iz samog vrha projekta, mislim da je to malo realno. Izgleda da sam ograničen na 3 posta po temi, ovo mi je drugi pa sam odužio. Ja sam laik za kripto ali sam fasciniran blockchain tehnologijom i ne samo u kriptu. Puno sam naučio u ovih 8 mjeseci i učim po malo svaki dan. Ono što sam primijetio je da većina ljudi u ovim grupama malo zna i uglavnom ponavlja iste fraze…whitepaper, github, coinmarketcap a ništa od toga samo po sebi ne znači puno. Zato ova ekipa ima moje povjerenje i to je to. A da ne pričam koliko sam u plusu u odnosu na ostatak svog portfelja.