ZENIQ/NEO Zentech <<<--- Nova prevara! uzmite dok ima!

:joy: koja ste vi šprdnja, ako nije prevara, čemu onda ovolika pravdanja i prozivanja.

Vidi se vaš način rada, pokušavate na jadan način da okrenete činjenice.

Inače podržavamo sve projekte, ali ovaj vaš smrdi na daleko, ne zezam se uopšte.

Nikada dok sam živ neću podržati projekat dok ne vidim kod svojim očima, a vi slobodno radite šta hoćete, ali za one koji razumiju šta radite, ispadate smiješni.

Pošaljemo ti novu web-stranicu ti je ignoriraš.

Sve imaš na stranici pogledaj malo, čak pod Fake News te tvoje objave koje koristiš da bi nekako stvorio tu tvoju lažnu sliku o Zeniqu.

Kad ste toliko dobri hajte prijavite se i postanite 200 najboljih developera svijeta i biti će te pozvani na hackatlon u Mexico. Da vidimo vaše programiranje 36 sati ali prvo morate upasti u 200 najboljih cijelog svijeta. :blush:

Evo link:

Blokirate nas, ne dajete nam vise od 3 komentara i brišete ih.

Pisete svašta a mi nemamo mogućnost da odgovorimo, pa stvarno ste fer.

Ne znam još koja vam je namjera ali niste objektivni ni korektni.

Misliš da se compliance department neće uključiti kad i dalje tvrdiš takve stvari i pored svih činjenica?

Jer se tačno vidi da namjerno okrećeš stvari i ne uzimaš u obzir ono što ti se napise i pošalje.

Što se tiče sastanka, bujrum kad god želiš ali prije toga pogledaj malo bolje i raspitaj se.

Dalje: OCS banka

Kad već pisete onda molim vas istinu evo prevod:

Upravljački tim Zeniq Technologies Ltd i OCS Commodities & Investments FZCO (“OCS”) sporazumno su se dogovorili da prekinu svoje partnerstvo sklopljeno u Q1’2021. Odluka je zaključena na osnovu dogovorenih uslova sa oba entiteta uvjerena u buduće pozitivne pomake i opcionost saradnje u ekosistemu blockchain tehnologije.

Zeniq je otkupio svoje dionice od OCS banke i nije potrebna vise financijska pomoć banke. Stvarno loša stvar :blush: da je dogovar takav i bio i da su se sablasno u dogovoru rastali ne pišeš a piše ti tako baš na njihovoj stranici.

Onda za Jan Bollmeyer: gdje piše da je on optužen?

Evo lista optuženih:

Znaci prevaranti su napravili lažnu web-stranicu sa istim imenom i služili se da bi ljudima ukrali njihov novac.

A vi sad opet ne citate kako treba i ne informirate se nego sad čak i njega koji nije imao veza sa tim ubacujete u to priču.

Pišu vam imena optuženih gdje je tu on?

Možda ostali ne znaju engleski ali ima nas koji znamo.

Stvarno ste dno dna……

Ova vaša stranica sluzi da na objektivan i korektan način upozorite ljude a vi okrećete stvari i dajete okrenute poluinformacije koje vama odgovaraju a ne istinu.

Nijedna informacija koju ste podijelili nije istina.

A sad ćemo se pobrinuti da baš platite zbog takvog rada.

Vaša ljubomora se vidi, gdje ste vi nakon toliko godina a gdje je Zeniq za nepunu godinu?

:blush:

2 Likes

Hoćeš da tvrdiš nešto a da nema odgovora.

Ne prolazi to, kad možeš da laješ i da pljuješ onda de budi muško.

Prvo Dubai:

tu imate Dubai international finance centar koji je stvarno centar sa dvije prelijepe zgrade u kojoj je Zeniq office.

Licno sam bila kao mnogo ljudi.

Drugo:

imate dva javna registra za firme jedan je DFSA a drugi DIFC reguliše da li je financijska institucija ili ne i da li su potrebne licence ili ne.

Pogledajte tačno i prestanite da lažete narod: DIFC i ima public register gdje tražite sve firme pod tom zakonskom regulativom.

Ko je shareholder ovdje? Al Maktoum bi bio da nije legitimno sve jel?

Ispade da je šeik glup a ti pametan :see_no_evil:

Okrećeš stvari namjerno ili sto ne znaš.

Treće:

kakva prevara? Juwelis je bio partner koji nije ispunio ugovor i taj se raskinuo.

Evo još jednom pa čitaj:

𝐑𝐈𝐂𝐇𝐓𝐈𝐆𝐒𝐓𝐄𝐋𝐋𝐔𝐍𝐆 𝐯𝐨𝐧 𝐙𝐄𝐍𝐈𝐐 bezüglich des Facebook-Posts von Juwelis vom 9. April (english version below)
𝐃𝐢𝐞 𝐀𝐮𝐬𝐬𝐚𝐠𝐞 𝐯𝐨𝐧 𝐉𝐔𝐖𝐄𝐋𝐈𝐒 𝐃𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥 𝐢𝐧 𝐢𝐡𝐫𝐞𝐦 𝐏𝐨𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐚𝐮𝐟 𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤 𝟗. 𝐀𝐩𝐫𝐢𝐥 𝟏𝟕:𝟓𝟏 𝐌𝐄𝐙 𝐢𝐬𝐭 𝐟𝐚𝐥𝐬𝐜𝐡.

𝐃𝐢𝐞 𝐤𝐨𝐫𝐫𝐞𝐤𝐭𝐞𝐧 𝐅𝐚𝐤𝐭𝐞𝐧 𝐬𝐢𝐧𝐝:
• Das Management-Team wurde vom aktuellen Juwelis-Vorstand NICHT gewechselt, SONDERN die ehemaligen Vorstandsmitglieder Erwin Dokter als CEO und Michael Ofner als COO von Juwelis Digital Systems haben am 8. März 2021 ein Kündigungsschreiben für alle Positionen in der Juwelis-Gruppe an Juwelis geschickt, weil der Vorstandsvorsitzende von Juwelis (Steffen Bastian) sich weigerte, seinen Teil für die gemeinsame Investition in das HUB-Projekt zu zahlen. Es war die Verantwortung von Erwin Dokter und Michael Ofner gegenüber allen Kunden, die für diese Produkte bezahlt haben, neue Investitionspartner zu finden und das Projekt fortzuführen, was nun mit ZENIQ und den starken neuen Partnerschaften besser denn je möglich ist.

• Außerdem weigerte sich der Vorstandsvorsitzende von Juwelis, die vereinbarten Euro-Beträge an den Lieferanten des HUBs für die Entwicklung und termingerechte Lieferung des Produkts zu zahlen, daher wurde der Kooperationsvertrag mit Juwelis vom Lieferanten am 9. Februar 2021 gekündigt. Zukünftige Juwelis-Kunden werden also NICHT mit dem HUB beliefert, der in den letzten 3 Jahren vom Lieferanten in Vorarbeit und dem ZENIQ-Management-Team entwickelt wurde. Selbstverständlich setzt ZENIQ dieses herausragende Projekt mit dem erfolgreichen Entwicklerteam fort, um die HUBs so schnell wie möglich an bestehende und zukünftige Kunden zu liefern. Für bestehende Kunden der bisherigen Projektpartner bietet ZENIQ folgende Optionen an:

:black_small_square:︎ Für SAFIR-Kunden wird es KEINE Änderung geben, da ZENIQ eine neue Partnerschaft mit SAFIR eingegangen ist. Der Hub wird so schnell wie möglich ausgeliefert. Bleiben Sie auf den ZENIQ Social Media Kanälen auf dem Laufenden.

:black_small_square:︎ Für Kunden, die einen HUB direkt über Juwelis gekauft haben, wird ZENIQ ebenfalls Möglichkeiten anbieten, den ZENIQ HUB zu erhalten. Details zu diesem Verfahren unterliegen der rechtlichen Klärung und werden so bald wie möglich mitgeteilt.

• Der Vorstand von ZENIQ distanziert sich von allen Aktivitäten von Juwelis und hat in allen relevanten Ländern rechtliche Schritte gegen Juwelis-Gesellschaften und das verbleibende Juwelis-Management wegen der unrechtmäßigen Aktivitäten der Juwelis-Gruppe eingeleitet. ZENIQ behält sich außerdem weitere rechtliche Schritte gegen die Juwelis-Gruppe vor.

𝐂𝐎𝐑𝐑𝐄𝐂𝐓𝐈𝐎𝐍 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝐙𝐄𝐍𝐈𝐐 regarding the facebook post of Juwelis on 9th April:
𝐓𝐡𝐞 𝐬𝐭𝐚𝐭𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐨𝐟 𝐉𝐔𝐖𝐄𝐋𝐈𝐒 𝐃𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞𝐢𝐫 𝐩𝐨𝐬𝐭 𝐨𝐧 𝐟𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤 𝟗𝐭𝐡 𝐀𝐩𝐫𝐢𝐥 𝟏𝟕:𝟓𝟏 𝐂𝐄𝐓 𝐢𝐬 𝐰𝐫𝐨𝐧𝐠.

𝐓𝐡𝐞 𝐜𝐨𝐫𝐫𝐞𝐜𝐭 𝐟𝐚𝐜𝐭𝐬 𝐚𝐫𝐞:
• The management team has NOT been changed by the actual Juwelis board, BUT the former board members Erwin Dokter as CEO and Michael Ofner as COO of Juwelis Digital Systems have sent a letter of termination for all positions in the Juwelis group to Juwelis on 8th March 2021 because the chairman of the board of Juwelis (Steffen Bastian) refused to pay his part for the mutual investment in the HUB project. It was the responsibility of Erwin Dokter and Michael Ofner to all customers who paid for these products to find new investment partners and to continue the project, which is now better possible than ever with ZENIQ and the strong new partnerships.
• Also, the chairman of the board of Juwelis refused to pay the agreed amounts of Euro to the supplier of the HUB for the development and on-time delivery of the product, therefore the collaboration agreement with Juwelis was terminated BY THE SUPPLIER on 9th February 2021. In conclusion, future Juwelis customers will NOT get supplied the HUB that have been developed by the supplier within the last 3 years pre-work and the ZENIQ management team. Of course, ZENIQ continues this outstanding project with the successful developer team to deliver the HUBs as soon as possible to existing and future customers. For existing customers of previous project partners ZENIQ offers the following options:
:black_small_square:︎ There will be NO change for SAFIR customers as ZENIQ entered a new partnership with SAFIR. The hub will be delivered as soon as possible. Stay updated at ZENIQ social media channels.
:black_small_square:︎ For customers who bought the HUB directly through Juwelis, ZENIQ will also offer opportunities to get the HUB. Details of this process are subject to legal clarification and will be communicated to the audience as soon as possible.
• The ZENIQ management board distances itself from all activities of Juwelis and contests legal actions have been initiated in all relevant jurisdictions against Juwelis companies and the Juwelis management regarding the illegitimate activities of Juwelis group. ZENIQ hereby reserves all legal steps against Juwelis Group.

Best regards,
your ZENIQ Team!

Poslato ti ali ne obraćaš pažnju na to namjerno. Iako je javno data izjava ti to ignoriš.

Pitanje ti postavljeno zašto BTC ima toliko kopija a ti ne odgovaraš. Zašto? Koliko kriptovaluta ima javan OSC? I zašto se ne pravi vise ta greška koju je BTC napravio?

Zbog silnih kopija BTC-a možda!!!

Listovanje:

prvo je listovan Zeniq kao ERC20 onda kao BNB20.

Onda kao Coin na LATOKEN i Cryptocompare.

A ti namjerno koristiš samo to sa ERC20 i to staru web-stranicu od samog početka.

2 Likes

Lajem, tačno tako… lajem na sumnjive projekte, takav sam i mjenjati me neće niko.

To vaše što glumite da se mi krijemo, samo dokazuje da niste istražili uopšte ko smo mi, a znamo dobro zašto nemate vremena normalno istražiti te info… previše ste fokusirani na “odbranu” ovog čudnog projekta koji ima selektivni OpenSource :smiley: (eci peci pec kod)

Znate li vi koliko ovo smiješno zvuči u kripto svijetu?

Kažeš, javno da se nađemo, pa hajmo stvarno :smiley:

Pripremamo meetup/kamp tri dana, hoćete doći da sjednemo uz roštilj, pokažete nam kod da se sami uvjerimo o čemu se tu radi, ko zna … možda smo svi glupi, a vi pametni, vjerujte da sam takvog karaktera da bi se javno izvinuo kada bi vidio da ste legit projekat.

Ne znam stvarno, pun je google dokaza da je u pitanju prevara, ne treba biti naročito pametan da sam zaključiš da je ovo fuj fuj projekat, nažalost žali resursa koji se troše naprazno.

A ono što je jako očigledno je ova informacija o CEO Zeniq projekta, dotičnog Erwina.

A neću ni početi priču o navodnoj licenci iz Dubai-a, koja je neregulisana i samim tim, nepostojeći blockchain, za kojeg dok ne vidim genesis blok i kod, za mene ne postoji!

Ali sve što smo našli navedeno na njihovoj web stranici je adresa ERC 20 tokena u Ethereum blockchainu, a ne Zeniq Blockchain.

Dakle, gdje je Zeniq blockchain? Objašnjenje koje je dao Zeniq je sljedeće: ZENIQ novčić je na vlastitom blockchainu, ali pošto (još) nije kotiran na drugim berzama, umotali smo ZENIQ novčić i napravili ga ERC20 tokenom (ZENIQ (ZENIQ) Token Tracker | Etherscan) tako da se može trgovati na Uniswap-u (Uniswap Info),

Dragi moji ovo je tolika laž, ne znam da li bi se smijao ili plakao :smiley:

KAKVE VEZE IMA MJENJAČNICA SA GENESIS BLOKOM, sa mrežom, i slično?

Ovakve laži plasirati i očekivati MENE LIČNO da ne reagujem, možda jesam lud, ali nisam glup!

Da se vratimo malo na Dubai… :smiley:

Neregulisana licenca jednostavno znači da posao nije regulisan. Takve licence se daju firmama koje pružaju nefinansijska dobra i usluge, na primjer, konsultantske usluge. Gledajući pregled kompanije vidimo da su konsultantske usluge navedene.

Posljednja tačka zabrinutosti je njen izvršni direktor, Erwin Dokter. Pretraga na internetu pokazala ga je kao izvršnog direktora drugog kripto projekta pod nazivom JUWELIS Digital Systems AG, koja je dokazana prevara :smiley:

Iz prethodnog možemo zaključiti da je Juwelis Digital bila prva šema koju je propagirao Erwin Dokter, nakon što je propala, brzo ju je rebrendirao u Zeniq. To je zaista ogromna crvena zastava za to ko može reći da Zeniq sutra neće postati neaktivan i kada se prašina slegne, biće preimenovan u nešto drugo?

Pregled prethodne verzije web stranice pokazuje da ima iste kripto usluge i ponude kao Zeniq. Na primjer, ispod je poređenje petog pitanja FAQ od Juwelis Digitala sa pitanjem Zeniq-a. Obratite pažnju da su oba identična.

Ne znam, stvarno… sad mi se i ne roštilja sa vama kad kroz malo istraživanja se nađu ovako bitne informacije, šta bi našli kada bi se baš zadali ?

Sastanak kad god hoćeš i to javno da se snima i da postaviš na ovu stranicu.

A OSC ćeš dobiti kad bude svima javno dostupan a do tad ćemo mi završiti svoj cilj. Tako da kad nas kopirate nikada nećete moći dostići nas i uvijek ćete biti samo loša kopija.

Ovu poruku svaki čovjek sa bar malo poznavanja kripto industrije razumije i zna zašto tražiš OSC. Zašto BTC ima toliko kopija? :grin::wink:

Javi datum i vrijeme sastanka, pozdrav

Ali da bude na nekoj tv koja se moze gledati na celom balkanu da svi vide sta je prava kompanija, a ko ne.

Sastanak kad god hoćeš i to javno da se snima i da postaviš na ovu stranicu.

A OSC ćeš dobiti kad bude svima javno dostupan a do tad ćemo mi završiti svoj cilj. Tako da kad nas kopirate nikada nećete moći dostići nas i uvijek ćete biti samo loša kopija.

Ovu poruku svaki čovjek sa bar malo poznavanja kripto industrije razumije i zna zašto tražiš OSC. Zašto BTC ima toliko kopija? :grin::wink:

Javi datum i vrijeme sastanka.

Drago mi je da si bar spreman da se izvineš.

Oni koji razumiju nek rade vase projekte ako ih imate bolji od Zeniq a ti gledaj dok si ziv kako se prodaju i trguju Zeniq coine za koje kazes da smrde. Nego zaboravio si da kazes na sta smrde, na vanilu ili cokoladu

𝐑𝐈𝐂𝐇𝐓𝐈𝐆𝐒𝐓𝐄𝐋𝐋𝐔𝐍𝐆 𝐯𝐨𝐧 𝐙𝐄𝐍𝐈𝐐 bezüglich des Facebook-Posts von Juwelis vom 9. April (english version below)
𝐃𝐢𝐞 𝐀𝐮𝐬𝐬𝐚𝐠𝐞 𝐯𝐨𝐧 𝐉𝐔𝐖𝐄𝐋𝐈𝐒 𝐃𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥 𝐢𝐧 𝐢𝐡𝐫𝐞𝐦 𝐏𝐨𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐚𝐮𝐟 𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤 𝟗. 𝐀𝐩𝐫𝐢𝐥 𝟏𝟕:𝟓𝟏 𝐌𝐄𝐙 𝐢𝐬𝐭 𝐟𝐚𝐥𝐬𝐜𝐡.

𝐃𝐢𝐞 𝐤𝐨𝐫𝐫𝐞𝐤𝐭𝐞𝐧 𝐅𝐚𝐤𝐭𝐞𝐧 𝐬𝐢𝐧𝐝:
• Das Management-Team wurde vom aktuellen Juwelis-Vorstand NICHT gewechselt, SONDERN die ehemaligen Vorstandsmitglieder Erwin Dokter als CEO und Michael Ofner als COO von Juwelis Digital Systems haben am 8. März 2021 ein Kündigungsschreiben für alle Positionen in der Juwelis-Gruppe an Juwelis geschickt, weil der Vorstandsvorsitzende von Juwelis (Steffen Bastian) sich weigerte, seinen Teil für die gemeinsame Investition in das HUB-Projekt zu zahlen. Es war die Verantwortung von Erwin Dokter und Michael Ofner gegenüber allen Kunden, die für diese Produkte bezahlt haben, neue Investitionspartner zu finden und das Projekt fortzuführen, was nun mit ZENIQ und den starken neuen Partnerschaften besser denn je möglich ist.

• Außerdem weigerte sich der Vorstandsvorsitzende von Juwelis, die vereinbarten Euro-Beträge an den Lieferanten des HUBs für die Entwicklung und termingerechte Lieferung des Produkts zu zahlen, daher wurde der Kooperationsvertrag mit Juwelis vom Lieferanten am 9. Februar 2021 gekündigt. Zukünftige Juwelis-Kunden werden also NICHT mit dem HUB beliefert, der in den letzten 3 Jahren vom Lieferanten in Vorarbeit und dem ZENIQ-Management-Team entwickelt wurde. Selbstverständlich setzt ZENIQ dieses herausragende Projekt mit dem erfolgreichen Entwicklerteam fort, um die HUBs so schnell wie möglich an bestehende und zukünftige Kunden zu liefern. Für bestehende Kunden der bisherigen Projektpartner bietet ZENIQ folgende Optionen an:

:black_small_square:︎ Für SAFIR-Kunden wird es KEINE Änderung geben, da ZENIQ eine neue Partnerschaft mit SAFIR eingegangen ist. Der Hub wird so schnell wie möglich ausgeliefert. Bleiben Sie auf den ZENIQ Social Media Kanälen auf dem Laufenden.

:black_small_square:︎ Für Kunden, die einen HUB direkt über Juwelis gekauft haben, wird ZENIQ ebenfalls Möglichkeiten anbieten, den ZENIQ HUB zu erhalten. Details zu diesem Verfahren unterliegen der rechtlichen Klärung und werden so bald wie möglich mitgeteilt.

• Der Vorstand von ZENIQ distanziert sich von allen Aktivitäten von Juwelis und hat in allen relevanten Ländern rechtliche Schritte gegen Juwelis-Gesellschaften und das verbleibende Juwelis-Management wegen der unrechtmäßigen Aktivitäten der Juwelis-Gruppe eingeleitet. ZENIQ behält sich außerdem weitere rechtliche Schritte gegen die Juwelis-Gruppe vor.

𝐂𝐎𝐑𝐑𝐄𝐂𝐓𝐈𝐎𝐍 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝐙𝐄𝐍𝐈𝐐 regarding the facebook post of Juwelis on 9th April:
𝐓𝐡𝐞 𝐬𝐭𝐚𝐭𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐨𝐟 𝐉𝐔𝐖𝐄𝐋𝐈𝐒 𝐃𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞𝐢𝐫 𝐩𝐨𝐬𝐭 𝐨𝐧 𝐟𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤 𝟗𝐭𝐡 𝐀𝐩𝐫𝐢𝐥 𝟏𝟕:𝟓𝟏 𝐂𝐄𝐓 𝐢𝐬 𝐰𝐫𝐨𝐧𝐠.

𝐓𝐡𝐞 𝐜𝐨𝐫𝐫𝐞𝐜𝐭 𝐟𝐚𝐜𝐭𝐬 𝐚𝐫𝐞:
• The management team has NOT been changed by the actual Juwelis board, BUT the former board members Erwin Dokter as CEO and Michael Ofner as COO of Juwelis Digital Systems have sent a letter of termination for all positions in the Juwelis group to Juwelis on 8th March 2021 because the chairman of the board of Juwelis (Steffen Bastian) refused to pay his part for the mutual investment in the HUB project. It was the responsibility of Erwin Dokter and Michael Ofner to all customers who paid for these products to find new investment partners and to continue the project, which is now better possible than ever with ZENIQ and the strong new partnerships.
• Also, the chairman of the board of Juwelis refused to pay the agreed amounts of Euro to the supplier of the HUB for the development and on-time delivery of the product, therefore the collaboration agreement with Juwelis was terminated BY THE SUPPLIER on 9th February 2021. In conclusion, future Juwelis customers will NOT get supplied the HUB that have been developed by the supplier within the last 3 years pre-work and the ZENIQ management team. Of course, ZENIQ continues this outstanding project with the successful developer team to deliver the HUBs as soon as possible to existing and future customers. For existing customers of previous project partners ZENIQ offers the following options:
:black_small_square:︎ There will be NO change for SAFIR customers as ZENIQ entered a new partnership with SAFIR. The hub will be delivered as soon as possible. Stay updated at ZENIQ social media channels.
:black_small_square:︎ For customers who bought the HUB directly through Juwelis, ZENIQ will also offer opportunities to get the HUB. Details of this process are subject to legal clarification and will be communicated to the audience as soon as possible.
• The ZENIQ management board distances itself from all activities of Juwelis and contests legal actions have been initiated in all relevant jurisdictions against Juwelis companies and the Juwelis management regarding the illegitimate activities of Juwelis group. ZENIQ hereby reserves all legal steps against Juwelis Group.

Best regards,
your ZENIQ Team!

3 Likes

https://zeniq.net/

evo da vam nocas ne bude dosadno.
Radujem se nasem druzenju na Televiziji, ubedjen sam da ce biti vrhunska gledanost :grinning: ako naravno smete da se pojavite i iznesete javno vase argumente

3 Likes

Nego…pre koju godinu jedna grupa iz Baltickih zemalja je isto ovako jednu kompaniju nazivala prevarom. To je doslo do vlasnika i on je ocenio da su njegovoj firmi uvredili cast.
Bas zajebana stvar :grin: :grin:

Sto ste tako skrti pa necete da nam predstavite vas besprekorni projekat da se i mi obogatimo kao sto ste i vi. Stvarno nije fer.

2 Likes

Ne razumijem vaš stav, ne kontam šta hoćete reći da mi kopiramo vaš projekat ili slično? :smiley:

Pa ovdje @idemodalje nije započeo ovu temu kako bi blatio vas, a dizao naš projekat, naprotiv, ja sam protiv toga da reklamiramo se uopšte kraj vas, jer mi smo otvoreni previše za vaš standard.

Zapamtite, mi nismo projekat koji radi “seminare” kao vi, mi ne želimo da uopšte budemo u tom kontekstu kao vi. Crypto.ba zajednica ima stvarno pametnih ljudi u blockchainu, te se ni jedan ne povezuje sa prevarama kao CEO vašeg projekta, to su samo činjenice koje ne možemo ignorisati.

Stvarno ne razumijem šta hoćete reći, pa naš RXC projekat zajednice je stariji od ovog Zeniq-a, a gle čuda, RXCG source kod je dostupan svima na github-u.

https://github.com/Ruxiol/ruxcryptoRXC

Gle još dokaza o RXC Genesis bloku, dva blockchain explorera koji to dokazuju.

https://explorer.crypto.ba/insight/block/00000cd913d396d9fe6fa165e481e0b5bbc32508af7d590afddb990c4845959d

https://rxcinfo.crypto.ba/block/00000cd913d396d9fe6fa165e481e0b5bbc32508af7d590afddb990c4845959d

Sve što ste vi naveli da ćete praviti, mi smo napravili navečer uz igrice i smijeh :smiley: I bez sekunde povoda na prevaru, već naprotiv, ovdje smo da učimo ljude da prepoznaju prave kripto projekte te da se sami uključe, što se upravo i dešava…niste svjesni :smiley:

Evo grubo poređenje, neću puno, obećavam :smiley:

RXC main web (POW coin) - Sa integrisanim webwalletom, kao i linkovi do QT walleta, Ono što ne vidimo kod vas

https://rxc.crypto.ba

RXCG Token (BSC network) koji ima full usecase, ljudi trguju, igraju se, stejkuju Ono što ne vidimo kod vas

rxcgames.com

2way swap sistem između RXC i RXCG-a Ono što ne vidimo kod vas

https://swap.rxcgames.com

Stake sistem za RXCG, koji koristi Revenue share staking sistem kojeg smo mi osmislili, koji automatski dijeli dio profita platforme na staking contract, pogledajte kako su momci uradili, sve od srca i uz smijeh :wink: Ono što ne vidimo kod vas

https://stake.rxcgames.com

Community driven kripto mjenjačnica koju smo digli neki dan, koja već ima aktivnih parova, gdje ćemo listirati RXC/USDT i RXCG/USDT parove, obe mreže ERC20 i TRC20 :smiley: naravno, Ono što ne vidimo kod vas

https://trade.crypto.ba

Zatim, besplatna market platforma za sve one koji žele nešto prodati ili kupiti za kripto, nešto kao naš maleni domaći kripto “pik” :smiley: na kojem je omogućena kupovina sa RXC i RXCG tokenom, open USECASE :smiley:

https://rxcmarket.com

Ima još, ali neda mi se, DYOR :smiley:

I da naravno; RXCG token je listiran na prave servise, Coinmarketcap i Coingecko, ne vidim vaš projekat tu, jer oni neće nikada listirati to dok ne vide source kod blockchaina :smiley:

https://coinmarketcap.com/currencies/rxcgames/

https://www.coingecko.com/en/coins/rxcgames

Naravno, oba projekta RXC i RXCG su na pravim licenciranim berzama, WhiteBit i XT.com, što možete sami provjeriti :smiley:

Da li razumijete, da ovo što ste ljudima obećali, da smo mi to već uz zezanciju uradili kako bi mladima dali šansu da uče sa nama zajedno :smiley:

I stvarno nismo takvi kao što tvrdite, ovo što je član zajednice primjetio, je da ste prevara te objavio to, jer kao što vidite i ako prepoznajete ovo što radimo nećete biti ravnodušni, što upravo jeste i malo se već osjećam nesigurnim u vašem društvu, pogotovo pozivanje na ovaj način…

Eto imaćete javno šansu dokazati da imate sve ovo što navodite da imate, ako treba potpisacu NDA ali dok ne vidim kod i ne vidim šta on radi.

Upratite kada pravimo kamp, biće nas dosta, pa eto možemo sjesti ko ljudi i pregledati sve, te ako smo se preletili, lično su napraviti review i objaviti ovdje uz puno izvinjenje, čak ću i kupiti ovih coina ili tokena šta su već!

Eto budite mi dobri i čujemo se vjerovatno početkom jula, ponesite šatore :smiley:

1 Like

Tvoji sajtovi su svi sumnjivi, a safir 100% siguran.
Ovako pokazuje sajt za otkrivanje internet prevara

1 Like

Da li je ovo neka prijetnja ili izlijev emocija :smiley:

Zar nemaš dovoljno znanja da sam istražiš stvari, umjesto da vjeruješ tim stranicama :smiley:

O bože… znači mi smo prevara, a vi legit… pa tako reci, nisam shvatio!

Ništa, strpaćemo i sebe u Scam Hunters kategoriju :smiley:

Samo cinjenica da nije u redu nekoga nazivati prevarantom

To je jedan od pokazatelja kakvo je iskustvo clanova sa nekim projektom

2 Likes

Drug moj, ja nikoga nisam nazvao prevarantom, već pokazujemo na nelogičnosti projekta :smiley:

Zar je moguće da ne vidite ovo sve, zar je moguće da se pravite “englezi”

A to što je CEO projekta povezan sa prevarama, pa šta ja sad tu mogu? da ispravljam krivu vrbu za njim?

Ne pada mi na pamet

1 Like

Ti treba da se bavis svojim poslom i ostavis druge da se bave svojim.
Jako je ruzno praviti stranice i pljuvati ljude i projektei izigravati dezurnog policajca.

1 Like

Znači pokažem ti projekte, koji su by the way javni, samo ste trebali malo pročitati forum, kao normalan korisnik…

I šta sam dobio nazad, da smo prevara na osnovu ove fake stranice? e pa stvarno pokazujete da ste neozbiljni…

Zar je toliko teško provjeriti servise koje smo digli … ono klikneš vidiš malo :smiley:

Nigde ne pise da ste prevara vec su na sajtu vasi sajtovi oznaceni sumnjiivim jer su glasovi vasih clanova polovicni
Po drugim kriterijumima se vidi da nije prevara, ali svakako treba jos posla da se dignu na odgovarajuci nivo

3 Likes

Svakako drug, vjeruj ovo radimo u slobodno vrijeme, jer većinom smo svi zaposleni…,ali isto tako se osjeti onaj hype u mladima kada hoće da pomognu projektu na neki način.

Ali na kraju, svi učimo zajedno, što predstavlja dodatni vid zabave :smiley:

Hvala na pozitivi, ozbiljno!

Ovo ne razumijem, jel ti shvataš da je Crypto.ba edukacioni forum za blockchain tehnologiju, osnovan 2016, gdje ja lično sam u kripto svijetu od 2012. godine :smiley:

To što imamo Scam Hunters kategoriju, u mojim knjigama je prednost zajednice, koja na odgovoran način pokušava da zaštiti građane ove napaćene zemlje u kojoj prevare prolaze jako lako ako nema načina da se informišu.

Da se vratimo na moj posao, dao sam otkaz kao UHLJEB u državnom organu jer nisam mogao gledati nepravdu koju vrše ovi na vlasti, te sam se okrenuo edukacijji mladih o blockchain tehnologiji na prostorima bivše Juge.

Cijela zajednica zna da sam servere plaćao od svoje oporezovane plate, mjesečno, bukvalno sam odvajao iz dječijih usta kako bi ova zajednica bila aktivna, te smo uvijek pomagali gdje smo stigli.

Zbog ovog gore sam dobio disciplinsku od strane vlasti, jer ne vole progres, guše ga na svakom koraku.

Vratiću se na ovu rečenicu, koja kad se preformuliše, zvuči kao prijetnja?

Mi se ne bavimo “poslom”, ovo je nama hobi druže, vjerovao ili ne :smiley:

1 Like

Vidis, nama je ovo posao, Zeniq je A kompanija u nasem timu.
NIje bez razloga zauzela to mesto.
Da, treba da se bavis svojim poslom jer pljuvanje drugih nije lepo. Prozivati ljude imenom i prezimenom , kompaniju predstavljati kao prevaru…to je amaterski, ruzno i neprikladno…to nije pretnja vec cinjenica
Toliko od mene

2 Likes