ZENIQ/NEO Zentech <<<--- Nova prevara! uzmite dok ima!

Ako se nećemo vrijeđati više onda hajmo svi biti ljudi.

Onda obećavam da neću ni ja.

:blush::wink:

Ljubav, mir i kravlji sir :grin:

1 Like

Naravno, samo ćemo svima ukazati na stvari koje nećete da da otkrijete. Pa neka sami ljudi odluče. Što se mene tiče Vi iz Zeniqa ste prevaranti dok god krijete kod, a govorite da ga imaju samo odredjeni ljudi. Prva stvar u kriptu je blokcejn, koji moram biti transparentan od prvog dana, a ne ovako.

Pogledajte sve a ja ću vam pružiti sve dodatne informacije koje budete tražili. Naravno kojima imam pristup.

Jeste li pogledali block exploru?

https://zeniq.net/

Ispod imate sve blockove od prvog do zadnjeg i statistike.

Whitepaper ću vam ja uspjetiti dostaviti ubrzo.

2 Likes

Pozdrav !Citam i ne verujem da ovoliko zatrovanih ljudi ima u smislu da gradis svoj projekat stavljati ljagu na Zeniq !!!Kako radite a tako ce vam se vratiti !Pre svega sam videla ovde da Irma predstavlja detalje projekta koji bi i moja baba shvatila .Razlog vaseg ponasanja NE POSLOVNOG dovesce vas do DNA a ne do ZVEZDA !!!Tako !!!

Evo ga još jedan bot, sa čim Vam je danas bio sendvič?

Pozdrav Irma !Previse si sebe dala da dokazujes ovoj provokatorskoj skupini sta je Zeniq !Izvini al sve je vec vidjeno i sve mogu videti ako to zele .Problem je sto ljudi ne zele da vide ovakav projekat (njihov um to ne prepoznaje )!!

Pozdrav,

polako. Možda ipak uspijemo sa svim činjenicama dokazati, položili smo oružje.

Ako smo ljudi onda treba pokušati, možda su dobili samo pogrešne informacije pa će sad bolje pogledati.

1 Like

Zamolio bih Vas da ne zaboravite pečat. Bez pečata višemilionske te svjetske poznate kompanije Whitepaper ne važi ili žargonski rečeno među rajom “Đe pečat?”

1 Like

Polako, nervozna, do prije sat vremena ste krili obične informacije, još se čudiš :grin::hugs:

Znači napokon smo vidjeli prave info, tj. tek blockchain explorer :grin:

Koji algoritam i ostalo, ako nije tajna?

Da li je ovo:
https://zeniq.net/tx/899747c701c40e2de0ec83496feab61e387d4a5b4ca760d5f51e80e434870767
Isto što i ovo:
https://web.archive.org/web/20210307062628/https://juwel.is/block-height/50008

Pitam samo :smiley:

Ako tačno gledaš onda nijedna iz te dvije nije tačna.

Nego ono sto sam ja poslala a to je ovo:

https://zeniq.net/

To prvo je transakcija sto ste poslali a drugo taj pokušaj od juwelisa nakon raskida ugovora neki pokušaj da naprave nešto i vidi se da nema transakcija.

Ne ulazim u provokacije dalje, jer imam dogovor sa gospodinom @Rux da ćemo na lijep način sve provjeriti.

Lijep pozdrav

1 Like

Zabole šeika za Zeniq, najbolje da je iz ljubavi prema Zeniqu tu naveden.

Licenca firme nije regulirana, te takva se izdaje za nefinancijske usluge, kao npr konzultiranje, sto i pise da navodno rade.

Date of incorporation 24.05.2021, a prodaja Zeniq Huba pocela August 2020, radili na crno vjerovatno htjeli brzinski Ponzi, vidili da mogu jos vise, pa hajmo ovo globalnim napravit. :slight_smile:

A Juwelis je prijasnji neuspijeli pokusaj vaseg dragog Erwina, kojem je Zeniq postao nasljednik.

Imamo token bez WPa i blockchaina, nereguliranom licencom koja je kopija propalog prijasnjeg projekta, i da token jer vas “blockchain” je za k dok se ne vidi kod tog blockchaina. Kako se onda usudite reci da je Zeniq decentraliziran? Sakrivanje koda je sve samo ne decentralizacija.

Bio to stvaran projekt ili ne, molim Vas, samo procitajte definiciju Ponzi sheme i pogledajte sličnosti. Kao u svakoj Ponzi shemi, sve je super, dok svi ne zatraze odjednom pare, a hoce li se to dogoditi, vidit cemo svi.

Sretno svima i pozdrav!

Niste dobro pročitali.

Zeniq i Juwelis su bili partneri, imate javnu izjavu pa pročitajte još jednom.

Projekat je krenuo sa njima (Juwelisom) i zbog toga je naravno prodaja Hub-a krenula prije pa je nakon raskida partnerstva kraljevska familija postala dioničar. Što je za cijeli projekat i bolje.

Rekli smo da nećemo okretati činjenice jer to možete pročitati u javim izjavama od obe firme.

Imamo i token i coin što se vidi po listovanju.

Brkate malo pojmove, Zeniq daje produkt svoj a Safir vrši distribuciju.

Ljudi sami sebi kupe hub koji im svakodnevno proizvodi Coinove i mogu da ih prodaju sasvim normalno i javno.

Ja sam sebi kupila Hub i bez preporuke, znaci samo pasivno imam već zaradu samo kroz minting.

Preporuku rade ljudi koji hoće da grade zajednicu i provizije se odma isplaćuju, niko ne čeka na njih.

Tako da sad moje pitanje: koje pare će ljudi tražiti od čega?

Radije cu onaj Pi upirat, i tako je samo fikcionalni counter al barem ne treba dat 1500€ za kineski tablet. :smiley:

Kako mislite coin se vidi po listovanju? I token se moze listirati na CEX :slight_smile:

Super, sretno vama.

Jel vidite da ne znate kako funkcioniše, svako ima pravo da radi šta hoće.

Ali ne možete pričati o nećemo a ne znate kako ide.

Usput tablet je fenomenalan.

Cold Wallet u njemu, pristup Exchange-u, masternode i još mnogo stvari……

Vratite malo komentare, imamo i token i coin listovan.

Piše vam gdje je token a gdje coin.

Pa de, dokazite mi da je coin onda. Listiranje na CEX NE ZNACI da je coin.

I niste mi odgovorili, zašto firma nije regulirana?

Ako ce mi ova donijeti tablet rado cu ga naruciti ahahaha