BCARD Masternode

Pogledajte malo ove linkove za BCARD, ako bi moderatori imali volje da otvore share node, bilo bi dobro uletiti dok je još dobra profitabilnost, pa da svi disperziramo malo rizik sa manjim ulozima jer nije jedan od etabliranih coina kao SIB i ZEN koji se preferiraju u otvaranju nodova među članovima kako vidim po postovima.

Ovaj coin će se koristiti u gaming industriji i za Amazon gift cards, što je u Americi recimo vrlo popularno. Primijetio sam ovaj coin kad ga je pomenuo jedan od članova foruma, pa malo pratim ovaj njegov ROI zadnju sedmicu. Ima ga za trgovinu na Crypto Bridge, nema još toliko veliki broj masternodova da opadne zarada, a s obzirom da će se širiti sigurno brzo, bolje da i mi iz BiH ugrabimo na vrijeme dio kolača.

https://masternodes.online/currencies/BCARD/

https://bitcointalk.org/index.php?topic=4686792.0

Trenutno se dobije 2 ili 3 puta dnevno po 70.08 BCARD kao Masternode Reward.

1 Like

ako bude interesanata možda nam Crypto.ba otvori share node, ja ovo svakako pratim, imam ga namjeru rizikovat par stotina dollara u share preko jedne disqord grupe…radije bi rizikovao preko crypto.ba ako naprave to

1 Like

ROI je strasan.

pola godine da se održi ROI dosta ti zarade, a ne da potraje još duže…kako got okreneš za 20 dana si vratio ulog, i poslije toga idemo koliki je got profit

1 Like

Zanimljivo… bas cu pogledati kako sta

ne vidim ga na coinmarketcap … na kojim je mjenjačnicama

na Crypto Bridge, sa BTC se razmjenjuje, nisam gledao jel ima za ETH, vjerovatno ga je teže postavit sam u node, jer ne raste mu broj nodova a nema ga u share nodes po net, samo na jednom mjestu preko discorda…treba iskoristit i postavit ga pa da uplatimo share koliko ko može sad za taj prvi node, 87% coina je zaključano u nodovima, ovo će skakati cijena narednih mjeseci sigurno, kad uđe u veće korištenje.

Steam, Google play, i Amazon gift card upotreba ovog coina

Znaci treba nam 5000 BCARD

bcard

ja na 01.09. mogu isto sa 500 BCARDA, dok prevrnem nešto tu na Crypto Bridge u subotu

I ja se prijavljujem sa 500 bcarda, pa ako dovoljno skupimo ovde. Kupujem ga

isto kao i brzina, idem sa 500

Hajde molim vas na ovu temu da bude oficijelna Crypto.ba shared tema.