Određeni iznos kriptovaluta je ukraden sa mog Trust Wallet računa. Obratio sam se jednoj advokatskoj firmi iz Nizozemske, koja tvrdi da može povratiti moju imovi na osnovu dokaza koje sam im dao.
Nakon par dana rekli su mi a su našli trag i da će me kontaktirati podrška Trust Wollet sa instrukcijom kako da vratim koine u moj novčanik.
I zaista, dobio sam email od Trust Wallet podrške u kojem su mi naveli da su našli moj novac i da je prevarant ostvario višestruku dobit sa tim.
Oni su rekli da će mi vratiti moj iznos i svu dobit koja je ostvarena na osnovu mog novca, a što je deset puta više od onoga što mi je ukradeno. I dali su mi instrukciju kako da oporavim moj račun, što sam ja i uradio. I zaista na računu se pojavio iznos deset puta veći od originalnog. Nakon toga su mi rekli da je taj iznos zaključan i da je potrebna dodatna verifikacija da bih imao pristup tom novcu.
Za dodatnu verifikaciju traže da privremeno uplatim 5% od ukupnog iznosa na moj Trust Wallet raćun.
Da li vam ova procedura izgleda kao prevara?
Još nisam uplatio ništa, čekam vaš komentar.
100% prevara
susreli smo se sa ovom shemom nekoliko puta vec u poslednja dva mjeseca. Ne uplacujte nista, samo vas pokusaju navuci da vam izmuzu jos sredstava.
Nazalost ukoliko su vam ukradena sredatva ne postoji mogucnost da ih povratite.
Hvala puno!