RXC Market

Poštovani posjetioci!

Predstavljamo vam https://rxcmarket.com

Pustili smo u rad rebrandirani market koji je još u beta fazi, na kojem možete prodavati ili kupovati stvari za kripto valute ili putem pouzeća.


RXC Market je besplatan za korištenje svim koriscima koji žele da truguju putem kripto valuta.

Napomena: Cijene su prikazane u KM, radi lakšeg konverzije i prikaza cijene, te kada neko kupuje dobiće opciju plaćanja pouzećem ili kripto valutama.

RXC Market AutoEscrow sistem

Kako bi omogućili sigurnu kupovinu putem kripto valuta, tj. kako bi kupac bio siguran da će dobiti svoj artikal poslije plaćanja, sva sredstva koja se šalju putem kripto valuta idu na “RXC Market Escrow račun” na čuvanje dok kupac ne potvrdi da je uredno zaprimljen artikal. Nakon toga mi prodavaču spuštamo kripto valute na njegov račun.

Kako bi ovo ubrzali, omogućićemo VIP prodavače, koji će morati proći verifikaciju punu kako bi im omogućili da kripto valute kupaca idu direktno na račun prodavača.

Koja je svrha RXC Marketa?

Ideja Marketa je došla iz razloga što u Bosni i Hecegovini ne postoji nikakav način da se proda ili kupi nešto za kripto valute.

Da li je RXC Market profitabilan?

Ne, market je neprofitabilan. Samim tim, troškove domene i hostinga snosi osnivač. Jedini način da pomognete ideji marketa su donacije korisnika koji smatraju da smo im na bilo koji način pomogli.

Transparentnost

Kada su u pitanju finansije, bilo koje prirode, otvaraju se mnoge mogućnosti malverzacije. Crypto.ba tj. njen osnivač kao i Crypto.ba tim, strogo osuđuje svake ilegalne radnje vezane za kripto valute, i u potpunosti ćemo surađivati u slučaju bilo kakvih malverzacija i ilegalnih radnji. Crypto.ba je iz tog razloga zakupila Državnu domenu .ba, za koju je potrebno dostaviti Dokaz o identitetu vlasnika, što se može provjeriti u Državnom registru domena, što pokazuje ozbiljnost samog edukativnog foruma i marketa.

Trgovina kripto valuta i drugih artikala na RXC Marketu

Crypto.ba strogo zabranjuje prodaju ilegalnih supstanci zabranjenih Zakonom, kao i bilo kojih ilegalnih radnji koje bi dovele Crypto.ba tim u neugodan položaj. Na ovaj način smo omogućili korisnicima da bez naknada prema Crypto.ba forumu ili marketu mogu vršiti zamjenu dobara.

Način plaćanja i dostava artikala između korisnika

Market ima cilj da omogući korisnicima prodaju i kupovinu artikala za kripto valute, što rezultira promocijom kripto valuta, kao i Blockchain tehnologije. Način dostave između korisnika, je stvar dogovora Prodavača i Kupca, s tim da i Prodavač i Kupac imaju Escrow opciju koju Crypto.ba nudi bez ikakvih naknada.

RXC Market je u BETA fazi izrade, što znači da očekujte još dosta promjena na dizajnu i samoj funkcionalnosti.

Ukoliko vam nešto nije jasno ili imate problema prilikom korištenja servisa, javite nam se ovdje ili kliknite na “plavu tetu” na marketu za live support.

Ukoliko želite da registrujete “Vendor-Prodavač” račun kliknite na link

Ugodno trgovanje vam želim!

Rux, Crypto.ba

image

Facebook page

https://www.facebook.com/rxcmarket

Ne znam, ali Kova iz Prijedora je prva osoba na Balkanu koja je prodala Rakiju za kripto valutu.

Još ću mu reći da okači heljdu domaću, ipak ovi Bitcoin bogataši bi da se hrane zdravo, zar ne?

Domaća rakija Šljivovica – RXC