Prodajem Electroneum

Imam vecu kolicinu electroneuma na prodaju, po ceni 100ETN=40KM, na vecu kolicinu (preko 500KM) moguc popust, kome cena odgovara neka se javi 066/510-731, Stefan Bijeljina.

1 Like

Moze li popust 80%?

ne razumem

zamjena za nesto sa profila uz vasu doplatu ?

1 Like

Vidis da te zezaju malo :slight_smile:

dSretno sa prodajom

2 Likes

Primetio sam da je momku dosadno malo, hvala

Drug moj, nije nikom dosadno, nego ti govore da je cijena previsoka. Ali tvoja “roba”, tvoja cijena, imas pravo da trazis 100KM za 100ETN. Sretno sa prodajom i uzivaj!

2 Likes

Ne zezam nikoga, trazim popust od 80-90%,on kaze da ne razumije :confused: Pisao je da na vece količine moze popust…

Išao Mujo na pijacu i video kod jednog prodavca jabuke na prodaju. Pita on prodavca kolika je cena jabuka, te mu ovaj kaže što više kupiš sve jeftinije. Pak će njemu Mujo, tovari dok ne bude džabe.

1 Like

Šalu na stranu, ako ćemo do ekstrema, za 50.000€ možes dobiti 1.000.000 Electroneuma, pa sa cenom od 5 centi, to je popust od 100% u odnosu na danasnju cenu ili 300% u odnosu na dan kad je postavljen post.

U odnosu na današnju cijenu od 0,08 $ i na tvoj bonus ja bih ti ponudio 500 KM za 3000 ETN.

Računica: 0,086 * 3000 ETN = 258$ što je po kursu dolar/KM oko (415 KM)

Ako ti platim Westernom mene će to izaći 500 KM + 16 KM = 516 KM

Ti dobijas 75 KM više nego trenutna vrijednost i smatram ovo fer ponudom ako želiš. Ne vjerujem da će ti iko ponuditi bolje od mene i da će uzeti više komada.

Ako si zainteresovan piši mi. Svako dobro.

Ne prodajem, do daljnjeg.

Serator si ti otkako si postavio temu. Neces ti ni jedan prodati. Osim ako ne preveslas nekoga. Dobro je da si postavio temu, da pocetnici znaju od koga izbjegavati kupovinu. Jedno je realna cijena i zarada, a drugo prevara i bezobrazluk sto ti radis. Prodavati po duploj cijeni ili jos gore…

U pravu si, uopste se nisam poneo kako treba pri odgovorima, nije meni cilj da nekoga zavlacim i da muljam ili sta, vec mi je jednostavno palo napamet stavim ovde lepo cenu koja je oko 2 puta veca nego trenutno za osobe koje hoce da preskoce berze i sl. Jednostavno se potrefilo u tom trenutku da me 2, 3 ljudi pocelo nesto da zove, izmislja cifre, jos otvorim ovde poruku, i impulsivno odgovorim.

Usput, moram da pohvalim korisnika “Sailor” jer je covek realno racunicu potavio svaka mu cast, jedino sto je meni to prejeftino trenutno, jer mi nije hitno da prodam.