Prodaja vecih iznosa Crypto Valutq

Pozdrav svima, u crypto svijetu sam od 2018 god, trenutno sam uložio ogroman iznos u specificnu kripto valutu. Jedna me stvar brine, u slučaju velikog skoka valute, recimo da ukupna vrijednost bude 800k Km. Kako prodati sve coinse odjednom, jer vidim da Crypto mjenjacnice imaju limit do 100k, neke do 50k. Plus uzimaju ogromne provizije, osim Acx. Čekati 24h da prodje pa ponovno predavati zahtjev za isplatu je veoma loše, jer cijene valuta variraju iz momenta u momenat. Zanima me da li imaju druge alternative za prodaju coinsa u vecim kolicinama, neki pouzdani poduzetnici van crypto mjenjačnica. Na olx sam vidio dosta oglasa, ali čisto sumnjam da bi neko imao toliko novca da isplati.

Mire,

što se tiče BCXa nema ograničenja u isplati, a što se tiče provizija za veće iznose se dogovara posebno…za dodatne info piši u privatnu poruku ili na info@bcx.ba

Srdačan pozdrav

Tako sam i pretpostavljao. Hvala Nikola na odgovoru. Budi mi pozdravljen

Postoji mogućnost da pretvorite valutu u USDT, i depositate na VISA corporate crypto karticu i uredno izvlačite pare na bankomatu, plaćate sa karticom, ili šta god želite