Crypto.ba

Paycent Mastercard kartice

Dobili smo informaciju za kartice Unionpay i Mastercard koje možete dobiti preko Paycent platnog servisa.

Što se tiče BiH, moguće je naručiti Mastercard karticu, ali morate završiti KYC (Know Your Costumer) proceduru kako bi dobili Paycent Mastercard karticu sa kojom možete isplaćivati vaš kripto, kao i plaćati sve usluge kao i sa normalnim karticama.

Prethodnih godina smo imali ovakvih slučajeva, kada smo naručivali kartice, koje su u međuvremenu ugašene, tako da ne smijemo garantovati do kada će ove kartice raditi.

Sva procedura se vrši preko mobilne aplikacije paycent za iOs i Android.

iOS

Android

Registracija se veže za vaš broj telefona.

Testirali smo Android aplikaciju, pa ću zamoliti nekog od članova ako instalira iOS aplikaciju da nam ovdje dostavi par prinstscreens kako bi ostali vidjeli funkcionalnost iOS aplikacije.

Kada završite KYC verifikaciju, možete naručiti Mastercard karticu tako što ćete sa svoje kartice poslati 49$ za karticu, a isto tako možete poslati kripto valute koje ćete konvertovati u SIP US.

Testirali smo sa običnom debitnom Sparkasse kreditnom karticom, transakcija je prošla kroz par minuta, sredstva su se pojavila na aplikaciji.

Ono što mi se svidjelo je mogućnost kupovanja zlata i srebra preko ove aplikacije.

Jedan od naših korisnika mi je jučer javio da mu kartica dolazi za par dana, koji je isto tako koristio Unionpaycent karticu sa kojom je mogao u Hrvatskoj i Srbiji mjenjati kripto u fiat, tako da ćemo iz prve ruke dobiti informaciju koliki je fee za Mastercard Paycent.

Ukoliko vam nešto nije jasno, slobodno se javite.

1 Like

Preko mobilne aplikacije možete slati USD drugim korisnicima koji su na Paycent sistemu tako što upišete njihov broj telefona sa kojim su se registrovali, a isto tako i kripto valute.

Imaju i svoj token PYN kojeg možete upotrebljavati na aplikaciji za sve usluge koje nude.

@Mirelodas nam je upravo dobio karticu… očekujte kratki update sa njegove strane :slight_smile:

Detalji za naknade kartice

KYC im je bagovit, kada uploadujete sliku licne karte, potrebno je da rucno sklopite prednju i zadnju stranu licne karte i posaljete tako kao jednu sliku preko aplikacije, inace vam nece odobriti kyc,

Takodje, imate mogucnost izbjegavanja fee-a, ako vjerujete u njihov token i holdate ga u walletu + svaki mjesec dobijata 1 % od iznosa (dolarskog) vrijednosti pyn tokena koje holdate…

image

https://paycent.com/paycent-card-cashback-program/ >>> ovde vise detalja

1 Like

Glasajte i podržite Paycent na Binance DEX

1 Like

Dva mjeseca kasnije, Master Card kartice ne rade nikome. Meni nije ni poslana od dana narudze iznad. Navodno problemi sa nekom njihovom bankom. Jos nisam trazio refund (kazu da vracaju novac), ali za sada mi se cine kao sve ostale kartice ovog tipa - FAIL.

Kada i ako proradi, pisem ponovo osvrt, za sada ne rade. Ne narucujte !

Imam ja njihovu karticu od prosle godine Unionpay ,ne moze se koristiti u BIH
Koristio sam je nekoliko puta u Sloveniji i Njemackoj ali ne moze ni tamo na svim bankomatima
Vidim sada da imaju i neku unionpay internacional
2 puta punio karticu u ovih 7-8 mjeseci i sve je bilo ok.Pre 15 dana probao da napunim 560 SIP i jos mi stoji da je na cekanju .Kontaktirao ih kao nekakv problem sa bankom kao imaju ,rade da to rijese bla bla

@MITAR upravo smo testirali, CUP kartice od paycenta rade kod nas u BIH na bankomatima NOVA BANKA.

:smiley:

ukoliko je neko narucio MC karticu, nek se javi njima kako bi vam uradili zamjenu MC na CUP karticu, bez troskova.

Moju su jucer poslali, sutra bi trebala biti tu!

Super za manje iznose!

Čim AdvCash proradi i ja ću refund svoje UnionPay International (UPI) i MasterCard (MC) koje nikad nisam ni koristio niti su aktivirane lol

Od Paycenta ću samo koristiti China UnionPay (CUP) jer trenutno radi i nisam imao nikad problema… osim povremenih dužih zadržavanja prilikom isplate…to zna biti zamorno… :raised_hand_with_fingers_splayed:

1 Like

Crypto.ba © est. 2017 United Fintech Freaks - UFF