Crypto.ba

Oporavak crypta

Pozdrav
Zanima me da li će do početka zime doćii do oporavaka, s obzirom da danas opet postoji mali pad. Da li će se vratiti cijene na one od Avgusta mjeseca ili barem pola od tih vrjednosti? Ili i dalje ostaje ova konstanta bez velikih oscilacija?

1 Like

Pozdrav, najiskreniji savjet ćeš sad dobiti: to niko ne zna. Da znam samo kad će rasti 5% ili padati od sad, pa uložio bih kuću trgovao sa leverage x100 i postao milioner. Vjeruj samo sebi i trudi se sto vise informacija saznati o projektima, marketima itd. Najbezbolniji nacin je da hodl coine koje kupiš na vise godina, podrazumjeva se da kupuješ kad je veliki strah na trzistu, a prodaješ za vrijeme euforije. Mozes i trgovati sa istima i igrati se sa leverage, ali onda da znas da ćeš imati vece gubitke nego zaradu i da nije isplativo ako ne odlučiš da budes profesionalac i ostaviš 5 godina zivota u tome svaki dan, da ne pricam o obaveznoj edukaciji koju nmzs ovdje naci a kosta suho zlato.

2 Likes

Hvala ti punoo za ovakav odgovor :blush::ok_hand:
Svakako sam mislio na duge staze da držim coine, nemam vremena da učim trade. Niti mislim da mi bude ovo primarni način zarade. Samo zanima baš, i generalno volim tehnologiju.
Sviđa mi se ovaj forum vidim da je baš ozbiljno urađen i da su svi ažurni. :blush::grin:

1 Like

Dobro ti je odgovorio, evo mi kao koji smo tu duže smo skontali, bolje da nismo ni slali nikad na mjenjačnice hehe

Što je jedan moj prijatelj rekao “sine, ovi altovi su napravljeni da nam ukradu BTC” :smiley:

1 Like

A neka maloo razonode i za nas u Bosni, ne samo kladionice hahahaha :sweat_smile::grin:
Pošto ne pratim utakmice niti igram tikete, ovo mi je više nego dobra zamjena :sweat_smile::sweat_smile:

1 Like

Hoce.

Upravo se desio golden cross.

Bice rast do kraja godine. Pocinje u oktobru.

Trenutno se prebacuje veliki dio novca sa Solane ekosistema na Avalanche. Tzv migracija pcela. Sredinom oktobra imas sastanak u Dubai velikih igraca vezanih za AVAX i tu ce biti objavljeno dosta noviteta i zato je razlog sto ce cena AVAX da skoci jos vise u oktobru

Ovo je pravi momenat da se uleti u SOLANU ( za one koji su promasili voz) jer pcele migriraju na AVAX trenutno i to obara cenu SOLANE i stvara novu sansu za utrpavanje. Sve ispod 130$ za SOL je odlicno jer ce sigurno da pumpa na 400$ do kraja godine.

Kao sto ima za AVAX u oktobru tako ce biti big event u Novembru za SOL i tu ce ponovo biti parabolicni uzlet SOL. Ovaj dogadaj za SOL ce se desiti u Spaniji.

Moje preporuke

Trenutno utrpavati se na brod SOL jer je mali zastoj. Utrpavati po malo.
FANTOM
POLKADOT
AVAX svakako
CARDANO

I na duze stazi trpajte na OMI. Tu mozete napraviti ogroman skok u narednim godinama.

3 Likes

Crypto.ba © est. 2017 United Fintech Freaks - UFF