Novogodišnja playlista

Ah, ti praznici!
Užurbano veselje i toplina na ulicama naših gradova, kuhano vino i ljubaznost u radnom kolektivu sa par dana prazničnog odmora sa porodicom & nezaobilazna najluđa noć u godini.
Ko još ne voli osjećaj topline i sreće svuda oko nas, kada se čak i najradikalniji pobornici Bitcoin Casha prestanu prepirati sa Bitcoin hodlerima, Pine daruje $86m u Bitcoinima za dobrotvorne svrhe, kada Charlie Lee izađe iz svih svojih Litecoina & cijena valuta se napokon ustabili, a da i dalje ne znamo ko je Satoshi?

Večeras ćemo se sigurno na tren odvojiti od predikcija, brige za naše kripto-valute i poželjeti decentralizaciji još sretniju novu godinu, a za tu priliku nema ništa bolje od - novogodišnje playliste.

Pa krenimo redom:

1.) Love you like a Bitcoin

Koliko puta ste doživjeli da Vas partner/ica kritikuje zbog praćenja cijene kripto-valuta? Ne zaboravite da iskažete svoju ljubav romantičnom kripto-pjesmom & nema veze jeste li hodler Bitcoina ili neke druge valute,stanite ispod imele i recite da ih volite kao Bitcoin (za nuspojave u obliku svađe, autorica teksta nije odgovorna).

2.) Bitcoin Girl

A za one koji su na putu traženja svoje srodne duše (osim kripto-valuta), hit “Bitcoin Girl” daje priliku da u svom oduševljavanju druge strane budu unikatni. Priča počinje sa predivnom djevojkom koja odustaje od fiata, dok je bankar pokušava pridobiti na tamnu stranu ekonomije. Na kraju, priča ima sretni kraj i bankar se odlučuje za - Bitcoin.

3.) All About That Bitcoin

Ako ste se odlučili da su za novogodišnje ludovanje dovoljne predikcije kripto-valuta, fluktacija tržišta, flaša vina i čudni džemper koji ste dobili za poklon, onda je za Vas pravi izbor “All About That Bitcoin” koji sumira ljubav prema kripto-valutama.

4.) Bitcoin Baron

Zaradili ste titulu crypto-freaka? Konstantno razmišljate i pričate o budućnosti kriptovaluta i decentralizacije? Na pravom ste mjestu!
Kada otkuca 00:00 h i svi počnu čestitati, Vi zagrlite svoj wallet, pustite “Bitcoin Baron” i odrepajte svoj put u Novu godinu!

5.) Welcome to the Blockchain

Himna kriptovaluta! Oda svim naporima zajednice da promoviše, unaprijedi i osnaži decentralizaciju, kripto-valute i blockchain. Sigurna sam da će se naći na dnevnim playlistama mnogih!

I za kraj, od srca želim sve najbolje svim kripto-zajednicama, a posebno nama kao Crypto.ba, prvoj bosanskohercegovačkoj i regionalnoj platformi, te ljudima koji su svojim naporima dokazali da su decentralizacija i kripto-ekonomija itekako realne!

Do iduće godine…

We wish you a merry hodl and crypto New year!

7 Likes

Hvala na ovako divnim čestitkama i preporukama Crypto Chick . Srećna Nova 2018.

2 Likes

Mocna playlista. :smiley:
Hvala Cat, sve “najdecentralizovanije” u ovoj 2018. :smiley:

1 Like

Nice :smiley:

Zelim vam sve najbolje u nastupajucoj 2018.
Zivjeli! :sunglasses:

1 Like