Crypto.ba

N26 kartica za isplatu radi u BiH!

Za sve koji imaju mogucnost da im kartica stigne na neku adresu u EU, smatram da je ovo najbolje rjesenje trenutno dostupno, jer fakticki nemate FEE.

Jedini fee koji imate je, ako hocete da isplatite novac na bankomat, a onda je samo 1.7%. Za placanje online ili u radnjama je 0%. Odrzavanje racuna se takodje ne placa.
Najlakse je racun puniti Evrima preko SEPA. Recimo, prodate kripto na Binance, posaljete na advcash instant uz 0% fee i odatle uz 5e +0.5% na N26. U roku od 24h novac vam je na racunu.
Na sajtu se registrujete vasim dokumentima, samo, kao adresu stanovanja navedete neku u EU na koju ce doci kartica (ne traze dokaz o adresi) u kojoj je n26 kartica dostupna (kod prijatelja, rodbine). U roku od 5-10 dana, kartica je u sanducetu i mozete da je koristite worldwide. Mozete da se registrujete preko mog refferal linka ispod

https://n26.com/r/darkom8665 <<<<

Verifikacija je jednostavna, popunite podatke iz pasosa iznad, a onda ce vas spojiti sa operaterom, gdje na engleskom ili njemackom procitate brojeve pasosa, kazete datum rodjenja, mail i dopustite operateru da uslika pasos i vas. Nakon toga, mozete da punite racun i vec sutradan da placate, iako nemate karticu, jer postoji mogucnost povezivanja preko google paya - tako da mozete na bilo kojem mjestu, gdje je podrzano bezkontaktno, da placate telefonom dok vam ne stigne fizicka kartica.

2 Likes

Hvala kolega Darko na obavijesti :heart_eyes:

Nazalost kartica moze biti poslana samo u ove zemlje :
Austria, Belgium, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Iceland, Ireland, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, the Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland

Dobio sam istu obavijest, dodajem: " Waiting List. We’re not in your region yet, but you can sign up for our waiting list and we’ll let you know when we’re available there."

1 Like

Najbolja opcija ako imaš nekog vani, nek njemu se dostavi, ovaj ti pošalje poštom i problem riješen.

Napisao sam vec da moze na bilo koje dokumente, ali adresa na koju se salje kartica, mora biti u podrzanim zemljama.

Isprobao sam danas placanje preko mobilnog sa N26, vrh odlicno radi, provizije nije bilo uopste.

1 Like

Meni je bolja od lokalne banke koju placam 5km, a ne pruza mi sto imam sa n26 :smiley:

2 Likes

Mislim da trenutne lokalne banke nisu ni svjesne šta im se kuha sa ovim E-Bankama :smiley:

E meni je drug rekao prije godinu i po da sebi uzmem ovu karticu N26 tj. da otvorim racun kod njih . On je iz Banja Luke i on je imao. Ma ovo je prejako i 100 % imas pravo ne znam koliko puta da dignes bez provizije sa bilo kog bankomata

2 Likes

Jako dobra stvar, mislim da je ovo budućnost banki, tj. one koje budu u koraku sa tehnologijom.

jel nema nikakve mogućnosti samo za virtual card da se ostane, bez naručivanja plastic dok ne odobre slanje u BiH, ili mora se na nečiju adresu u eu ako se hoće do card?

Nema. Ti moras navesti da “zivis” u nekoj od tih zemalja…

Nema, ova virtual ti vazi samo mjesec dana dok ne stigne kartica i onda je aktiviras.

Pozz svima…
Kada sam ovdje naletio na temu o N26 kartici, na nekom hrvatskom forumu našao sam da su raja naručivala preko tiptransa. Uglavnom, tiptrans vam daje mogučnost da Vam pošiljka dođe na njihovu Njemačku adresu, onda Vam je proslijede na BH. Uglavnom, naručio sam je, verifikovao sa našim BH pasošem i stigla mi je u DE. Sa tiptransa koštalo me oko 22 USD da je pošaljem u BiH i sad je očekujem za koji dan. Ako koga zanima pokušajte. Uplate rade kako je i opisano u prvom postu ovdje preko AdvCash i Binance.

Link bez referala: https://www.tiptrans.com
Link sa referalom (po 5,00 $ i meni i Vama kada pošaljete prvu pošiljku): https://www.tiptrans.com/?ref=62948

N26 bez referala: https://n26.com/en-eu
NE6 sa referalom: https://n26.com/r/boriss4079

Pozz svima

2 Likes

Bravo, hvala na informacijama :slight_smile:

Znači ovo puno nama u BiH

Kada kartica stigne, javim. I preko nje sam verifikovao Klarna karticu sa odgođenim plaćanjem Švedske Banke. I ona je stigla na tiptrans i jučer sam je poslao za BH. Još jedna informacija, ako neko bude prijavljivao N26 preko DE adrese na Tiptransu, potrebno je da navede “TipTrans” u additional adress info na prijavi.
Pozz

1 Like

Ma bravo, ovo su info vrijedne.

Registruj RXC wallet da ti posaljemo nesto za info

https://wallet.crypto.ba

Registrovao, Hvala, pozz
RP58MX43WQjmMHtZLu4LMKrCtQ7zzccyfp

1 Like

Kartica radi ko’ halva :heavy_check_mark:

1 Like

Crypto.ba © est. 2017 United Fintech Freaks - UFF