Legendardni Atari uskoro izbacuje svoj Token

Atari je najavio planove za prodaju kripto valute fokusirane na igranje krajem ovog mjeseca.

Atari Token biće dostupan na exchange-u Bitcoin.com od 29. oktobra. Cena svakog tokena biće 25 centi, s tim da će u početku ponuda biti do ukupne vrednosti svih Tokena u iznosu od 1 milion dolara.

"Cilj nam je stvoriti token za industriju video igara koji je dostupan što većem broju platformi i korisnika. Neprestano razvijamo mogućnosti upotrebe, počevši od mreža pametnih platformi, igara i kazino igara. Cilj nam je postupno proširiti doseg Atari Tokena do svih drugih igara i aplikacija u industriji video igara. "

Iz Atari-ja krajem prošlog meseca rekli su da će prvi proizvodni modeli njegovog novog hibridnog računara / konzole, Atari VCS, biti isporučene ranim podržavaocima projekata “vrlo brzo”. Kompanija takođe prihvata pre-ordere na svojoj web stranici po ceni od 389,99 USD.

Mišljanja smo da će se to teško prodati u bilo kojoj godini, a pogotovo u 2020-toj kada su izašle konzole Microsofta i Sony-ja, koje u nekim slučajevima i manje koštaju. Naravno, Atari svojim uređajem okrenut je prema drugoj ciljnoj publici ( retro nasuprot modernim igračima ), ali zaista, koliko zapravo znamo o VCS-u i za šta će on biti sposoban, kako će ga programeri podržati i slično ?

1 Like