Crypto.ba

Ledger Nano S

Gdje spremate svoje kripto valute? Jesu li dovoljno sigurne ako ih ostavite na mjenjačnici? Naravno da nisu, no je li hardverski novčanik dovoljno siguran? Hardverski walleti su sigruni ukoliko nespremate back up od njega online. Jer ako netko udje u vas cloud moze pristupit svim vasim crypto valutama. Sve više ljudi kupuje kripto valute i realno svako malo se dogodi hakerski napad gdje netko izgubi svoje kripto valute. Internet je pun različitih napada, lažnih web stranica, virusa koji pokušavaju na sve moguće načine iskoristiti propuste i domoći se vaših privatnih ključeva.

Nano S

Nano S omogućuje pohranu različitih kripto valuta, pa na istom uređaju možete imati Bitcoin, Ethereum, Dash, Redstone, Ripple, ZCash, Litecoin, NEO, Bitcoin Cash i mnoge druge. Ledger Nano S je također integriran sa MyEtherWallet pa tako možete s njim zaštititi sve ERC20 tokene. I sa tron wallet koji isto omogucuje cuvanje trc10 i trc20 tron tokena kao sto je:USDT(trx)Redstone…
Po mom misljenu ledger nano s je jedan od najbolji hardverski walleta, no svaki hardver wallet je potpuno siguran ukoliko cuvate backup offline. Cak rendom usb sa private kljucevima je sigurniji od svake mjenacnice i svakog web walleta, Zato sve molim da ne bekapuju private kljuceve na cloud ili bar da budu enkriptovani.

1 Like

Samo u najsavremenije hardware wallet-e :smiley:

2 Likes

Crypto.ba © est. 2017 United Fintech Freaks - UFF