Promjeni temu: Dan Noć

Kad mi je mrsko!


#1

Postoje dani kad mi je sve mrsko. Jedino mi nije mrsko zabavljati se sa altcoinima i uhvatit još koji u neki od svojih walleta.

Za one koji vole claimat a da se isplati imam nešto novo. Kad mi je mrsko onda otvorim svoj moon racun sa coinpot adresom. Claima se svakih 5 minuta i bonusbitcoin svakih 15 minuta. Zašto mi se najviše sviđa coinpot i moonfaucet. Iza razloga što te čeka ono što se nakupilo bez obzira koliko dugo nisi tu. Samo pokupiš. Kad mi je mrsko i samo claimam, skupim za par sati nekih 0,0002 LTC. Nikada se ne ograničavam vremenom jer su mi stranice non stop otvorene. Samo naletim.

Postupak je slijedeći. Registrirao sam se na coinpot wallet: https://coinpot.co koji je bas za ovu osnovu napravljen ali služi i kao wallet za sve ostalo sa depozitnom adresom. Sadrži BTC, DOGE i LTC wallete. Nema fee za withdraw za LTC i DOGE. Može raditi konverzije ova tri coina između sebe. Sve što sam pokupio claimanjem prebacujem na https://hitbtc.com/?ref_id=59a6b9e472e67 i sve radi kako treba.

Obično tri puta na dan claimam ali nekad se bas zaletim na čitav dan jer se povećava bonus i dobijaš sve više i više. Sve što se claima odma se prebacuje na coinpot wallet. Sam sebi tako je najbolje :slight_smile:

image

Registracija je na slijedeće linkove i ide na način da se logirate sa e-mail adresom sa kojom ste se registrirali na https://coinpot.co. To je ta konekcija koja odmah prebacuje sve što ste claimali. Za prva tri potrebno je da idete nakon isteka 5 minuta na claim now i klasično ispunjavanje reCaptcha, a za Bonusbitcoin okrenuo sam na opciju Solvemedia te samo upišem tekst koji mi izađe. Usput sve radim uz kavu i cocktu. To je sve kad mi je mrsko. I kad mi je mrsko želim nešto da zaradim, jer dok spavam rigovi to rade umjesto mene. Tko želi neka proba.

 1. Registracija na https://coinpot.co
 2. Registracija na:

Minimalni withdraw za LTC je 0,002 bez fee. I da, vežite jedan drugog referalima. Zaradite usput jedan drugom.


Coinpot - Sakupljnje besplatnih crypto coin-a
#2

Hvala za ovo, eto dobio si referal :smiley:


#3

Hvala lijepa Amco. Razlozi iz kojih ovo radim su:

 1. Nisam znao da mi ide
 2. Rux treba moda
 3. I meni je sve ovo novo i zanimljivo
 4. Ako vidim da nesto radi zasto ne bih podijelio
 5. Nije lako biti rudar :grin:

Ima nas dosta na grupama i forumima. Kad bi svi zaokruzili sa referalima, vecina toga bi ostala odnosno vratila se u nase novcanike. Ovako razmislja citava jedna civilizacija koja danas gospodari planetom. Koji bi bio razlog da mi ne nacinimo svoj mikro cosmos. A i istina je da se za sve treba potrudit. I ovdje treba claimat. Svakako stoji da ako se negdje zapne slobodno mi pisite da otpetljamo :wave:


#4

Naravno prije ce uspjeti grupa nego individualac, da razmisljamo kao cjelina bili bi Svicarska. Doduse ubrzo cemo biti kao oni, okruzeni EU zemljama :smiley: :smiley:

Nego jesi li provalio ovaj mystery bonus sta je tacno u pitanju, vidim smanjuje se i povecava random


#5

Jasta sam. Treba kontinuitet. Znaci da povremeno udaris claim i da to bude recimo 10 ak puta danas. Sto vise veci bonus. Ja doguram do 100%


#6

Koliko dnevno možeš da zaradiš kad pretvoriš u dolare, ovako na prvu djeluje mi da je potrebno cijeli dan da se zaradi 1 dolar.


#7

Ne funkcioniram tako. Ovo koristim u medjuvremenu dok radim neke druge poslove. Kad god sjednem za racunar okrenem krug. Uspio sam za nekih 4 sata da stignem do 0,0002 LTC. Ne baziram se na to nego, da umjesto FTV i BHT i slicnog smeca, umjesto da gledam, okrenem krug na moonu. Isprobaj a ja cu sad pratit sta se desava sa referalima. Naravno da smo svi dio eksperimenta. Ako bude smisla da se zaokruzimo, velika smo grupa za takvo sto.


#8

Sto je najgore, na jednom coinu bonus padne na 1%, na drugom se poveca na 70%, sljedeci put opet padne :laughing:


#9

stavi ispod svoj referal link, da slijedeci preuzme tvoj i moras malo bit prisutan jedno dva tri dana i coinpot daje bonus sto ga koristis


#10

slobodno pusti da se napuni i tako povecavas i bonus, npr LTC preko 2,000 litoshija, BTC preko 40 satoshija i doge sta bude


#11

Rux, treba chat stavit na crypto.ba tipa kao na desert operation po sobama, svaka soba jedna kategorija, da mozemo ovako live komunicirat na datoj kategoriji


#12

Evo moji referal linkovi, kao sto je Davorin rekao svako ko ulazi u ovo klikce na posljednje linkove koji su stavljeni, tako da svi dobijemo dio.

dogecoin: http://moondoge.co.in/?ref=40b82afd85a1
satoshi: http://moonbit.co.in/?ref=d0b1807ae15e
litoshi: http://moonliteco.in/?ref=2644c0a80282
bonusbtc: http://bonusbitcoin.co/?ref=927A23F94077


#13

Mislio sam malo lec al’ nema veze, ovo ide kako uopste nisam ocekivao. Pravimo mi svoju piramidu i zaradjujemo jedni drugima. evo sta se desava samo 2 h nakon sto sam postavio blog o coinpot-u:

image

image

image

Bonusi su veliki. Ako idemo u krug svi dobijamo. Pratite dole poruke i uzimajte prethodne referal linkove. ostavljate svoje kad se registrirate. naravno da se ovo odnosi na one koji hoce da se bave sa ovim,

ono sto na prvu mogu zakljucit je da:

 1. djeluje kao pul
 2. radimo trio minig BTC+LTC+DOGE
 3. mineri su nase ruke
 4. kartice su nase vrijeme

Jedino je ostalo da vidimo koliki nam je hashpower???


#14

treba Goldi da postima kartice :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:


#15

Ja sam vec odavno na ovim sajtovima, jos dok je FaucetBOX operirao…evo jos jedan site koji je clan zajednica i placa na CoinPot…radi na principu moon-ova:


#16

Ne bi bila losa tema opcenito poslovi i ove stvari koje placaju u kripto :grinning:


#17

evo i ja vidim, mogu samo rec da me pratite, icu jedno po jedno sve sto radi i kako radi, raznih vrsta zarada a najvise clouda


#18

ovai moji referali ne staju :wink:


#19

Dobar si ja nista nemam od njih jos :grinning:


#20

tel je izasao post vidicemo za par dana