Intesa problem

Evo izvinjavam se čitavoj zajednici nadam se da će neko od govnara iz gore pomenute banke čitati ovo jer su sranje od banke. Upravo sam pokušao da dokupim kripta preko ovog smeća od banke i blokirali mi račun, paypall su blokirali odavno (april prošle godine) da bi na svaki moj odlazak rekli pa kako je moguće da nije još odblokiran da bi upravo saznao da su mi svaki odliv i priliv na račun blokirali jer sam samo kupovao Bogu hvala nikad povlačio sredstva na sranje od kartice pa nemaju dokaza da me predaju poreskoj. Da li je neko pokušao kupovao preko ovog sranjeta od banke na nekoj mjenjačnici
Živio blockchain i blockchain tehnologija

Blokiraju sve transakcije prema Binance, Advcash, paypal itd.

Hehe zasto ne podignes svoje pare, zatvoris racun i predjes u neku drugu banku koja nema problema sa tim. Nebitno dal je kripto, online kazino ili nesto trece, ako mi neko ne dozvoli da sa svojim parama radim sta hocu, onda to nisu moje pare.

3 Likes

Upravo izašao iz banke od 1. januara 2022. godine je blokirana svaka kupovina kripta u pomenutoj banci, eto za ostalo ko nije upućen da znate

Onda ti uopce ne poznajes zakone BiH. Zabranjeno je kupovati kripto preko nasih banaka, to je njihov dogovor da blokiraju transakcije, a sto se tice online kockanja i ono je takodjer zabranjeno, osim domacih kladionica. Nama su transakcije prolazile, odnosno se provlacile, a zbog pojedinaca nam je ovako kako jeste. Inace je Intesa bila jedina koja je radila za tvoju informaciju i to perfektno. Zato sada jedino sto radi je BCX mjenjačnica ili moj SEPA sistem, treceg metoda jos nema.

1 Like

Sve je radilo perfektno do unazad mjesec dana kada je sve blokirano

Gdje to pise u zakonu? To su sve njihovi interni pravilnici. Zato je unikredit i popusila tuzbu koju je i izgubila preko 200 miliona maraka.

http://www.fmf.gov.ba/v2/aktuelno.php?akt_id=2781

Gdje je to javno objavljeno? Da su toliko stetovali, mogu se seliti onda iz BiH

A da sad vidim gdje je problem “na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine”. Ja sam u Republici Srpskoj pa nisam cuo za to.

Bez obzira, isto je. Međutim to se odnosi na direktni pristup online kladionicama, odnosno pravljenje depozita za takve stvari. Zato su izmislili Skrill kao posrednika, pa ti zaobilazis taj zakon :slight_smile:

Razumijem, ali mislim da vazi samo na teritoriji federacije.

Meni Kucoin izbacio da ne podrzava verifikaciju naloga iz BiH jer je nasa zemlja trenutno pod sankcijama :joy:

Ne znam u cemu je faon jer kada sam ja pravio acc i snimao klip nije bilo nikakvih problema. Evo ja se upravo ulogovao nema problema, probaj da ides preko racunara pa javi jel ista situacija.