Direktor Mastercarda: trebali bismo se naći u kriptosvijetu

General Generalni direktor Mastercard -a Michael Mibakh najavio je da tvrtka razvija novu inicijativu za pomoć startupima i virtualnu platformu za testiranje središnjih banaka.

Mibakh je rekao da je industrija kriptovaluta još uvijek relativno novo tržište, a ljudima je zanimljivo saznati kako to funkcionira. Iz tog razloga njegova tvrtka planira postati poveznica koja će pomoći u korištenju nijansi uporabe.

„Mi postavljamo temelje za sebe na tržištu kao pružatelj plaćanja putem više šina. Tvrtka mora biti prisutna u ovom prostoru, jer ljudi traže odgovore. ”

Ba Mibakh je primijetio da je tvrtka prikupila veliku masu znanja i spremna je pružiti središnjim bankama sve usluge koje su im potrebne, a koje se jako preporučuju.

Ranije ovog mjeseca, Mastercard je najavio nova partnerstva s Circle, Paxos, Eward Bank & Trust i brojnim drugima na zajedničkom projektu koji će bankama i kripto kompanijama omogućiti postavljanje kripto kartica koje se mogu koristiti bilo gdje gdje gdje je Mastercard prihvaćen

Izvor:We have to be in the crypto space, Mastercard CEO says

1 Like

Dobre vijesti, ovo vidim kao najavu budućih olakšica dobijanja mastercarda i izvan EEA zone

1 Like