Crypto.ba AMA Webinar 21.02.2021

Eh ovako, pošto je interesovanje ogromno, pogotovo sa tehničke strane gdje sad imamo oko 10 njih koji bi rado voljeli da im se podesi RXC Masternode te da upitaju nas lično neke od stvari koje im nisu jasne.

Naime, AMA je “Ask Me Anything”, što na naški’ znači pitajte me šta god hoćete :smiley: naravno vezano za Crypto.ba i RXC projekat.

Predlažem da odradimo ovaj webinar u nedjelju, sa početkom u 15h kako bi što više članova Crypto.ba zajednice došlo na isti.

Pošto mi je cilj da vas “natjeram” da naučite osnove kripto valuta, kao što su slanje/primanje, transakcijski ID i slično, razmišljam da napravim sistem u kojem će se ulaz za Webinar plaćati simbolično.

Plan nije da profitiram već naprotiv, razmišljam o Webinar entry sumi 0.05 RXC, što će mnoge naučiti da se mogu slati transakcije i manje od 1 RXC.

Napraviću malu anketu u kojoj ćete glasati da li ste zaintersovani za Crypto.ba AMA Webinar, na osnovu čega ću znati da li ste zainteresovani ili ne :slight_smile:

Zainteresovan/a sam za Crypto.ba AMA Webinar
  • Da
  • Ne

0 glasača

1 Like

Sorry greškom sam izbrisao anketu, za ove koji su glasali zamoliću samo da ponovo bace svoj vote :slight_smile: (my bad)

spreman VPS za sutra :slight_smile:

1 Like

ipak necu stici danas na webinar.
valja sam uspostavljat masternode kasnije :frowning:

1 Like

Eh kolege i kolegice :smiley:

Danas u 15h ćemo započeti neku vrstu AMA (ask me anything), tj. Webinar u kojem ćemo zajedno proći kroz proces podešavanja Masternode-a.

Pripremite VPS sa 1CPU, 1GB RAM, 20GB disk i naravno fixna tj statička adresa.

Koristićemo naš inhouse sistem, jer znate da ja lično ne volim tamo gdje svi idu, tačnije zoom ili njemu slični.


Na ovaj način ćemo testirati sistem kako se ponaša sa više korisnika, zamoliću vas samo da pogasite kamere kao i voice za početak, koristite chat.

Za početak proćićemo proceduru podešavanja masternode servera, jer kako vidim to je najveći problem korisnicima koji nisu tehnički spremni.

Vidimo se u 15h

Šifra za upad je “tothemoon”

Login – Cloud technology

1 Like

Uradili smo inicijalni test našeg webinar sistema, not bad :slight_smile:

Planirali smo pokazati kako se podešava RXC masternode, ali mislim da je bolje da ostavimo za sljedeći put kada nas bude više zainteresovanih.

Hvala svima koji su došli, do sljedećeg puta.

1 Like