Balkan I/O forum

Pozdrav kripto-entuzijasti! Evo da malo promoviram još jedan tehnološki Discourse forum u regiji… Balkan I/O ima za cilj okupiti hakere, programere, kreativce, bistre i poduzetno-orijentirane ljude iz regije kako bi mogli razmijenjivati znanja, iskustva i općenito pričati malo zajedno, a da nije uvijek na engleskom :slight_smile:

Teme su malo općenitije, tako da imamo rasprave o hardveru, softveru, dizajnu pa i o nekim društvenim temama. Još jedna tema koju planiram više širiti s prijateljima na forumu su poslovni razgovori – dosta nas radimo kao freelanceri, bili smo u raznim startupovima ili radimo na pokretanju firmi, zapošljavanje je također zanimljiva tema itd.

Uglavnom, bacite oko. U svakom slučaju, drago mi je vidjeti da ima još tehnoloških foruma na našim prostorima i nadam se da ćemo biti u kontaktu!

3 Likes

Svaka čast za promoviranje postkvantne kriptografije i predavanja Bersteina i Lange.

Hvala :slight_smile: Da, to mi je bilo jedno od najboljih predavanje na CCC-u u Hamburgu. Super su njih dvoje!

1 Like

Zanimljivog štiva imate :slight_smile:

U znaku dobre volje, dodao sam link prema Balkan I/O na top menu, nadam se da nije problem :slight_smile:

Dapače, hvala puno :slight_smile: . Uzvratit ću linkom kad i mi uredimo neku naslovnu stranicu (trenutno je u izradi, ali gužva s poslom i oko lokalnih izbora u HR pa ide poooolako).