Crypto.ba

Balkan Crypto Meetup

Pozdrav kriptoljupci!

Nakon razgovora sa par osoba iz različitih crypto commmunity grupa, došao sam na zaključak da ne bi bilo loše da napravimo Balkanski crypto meetup koji bi podrazumjevao 3 dana kampovanja kraj vode gdje vas Sanski Most, tj. Bosna i Hercegovina neće ostaviti ravnodušnim.

Kako sam shvatio već je ekipa iz BCC pravila Balkanski meetup ali ja lično toga nisam bio svjestan, kao niko iz Crypto.ba community.

Kontaktirala me ekipa iz ubik.hr, tj. “Udruga za Blockchain i kripto valute” iz Hrvatske, te smo uz napomenu kolege iz Belgrade Crypto Community kako ne bi bilo loše da organizujemo prvi Balkan Crypto Meetup.

Kao što već znate, Crypto.ba je u prošlosti već imao par solidnih meetups koji su bili javno prikazivani kao prvi meetups vezani za kriptovalute i blockchain u globalu.

Sve naša prošla druženja možete vidjeti na kategoriji #crypto-ba-ekipa:meetups.

Ekipa koja bi potencionalno mogla učestvovati na prvom Balkanskom kripto meetup

  1. Crypto.ba, Bosna i Hercegovina
  2. BCC, Srbija
  3. UBIK.hr, Hrvatska
  4. BCX.ba, Bosna i Hercegovina
  5. BCX.rs, Srbija

Fali nam neko iz Slovenije, Crne Gore i Makedonije, siguran sam da ćemo naći nekog sa tih teritorija.

Siguran sam da ako se potrudimo, da ćemo naći još grupica ljudi sa ovih prostora koji su se na neki način počeli baviti kripto valutama, slobodno ih ovdje postavite ja ću se javiti i dogovoriti detalje.

Za prvi Balkan Crypto Meetup, preporučujem BiH, grad Sanski Most u kojem imamo sve spremno za ovakve vrste aktivnosti, jer smo već organizovali crypto kampove u prošlosti.

X marks the spot

U nadi da ćemo se organizovati u većem broju, pravim ovu temu kako bi vidjeli da li ima zainteresiranih za ovakvo nešto.

Crypto.ba kamp koji se trebao desiti 2020. godine je otkazan zbog nama “drage” korone, te definitivno ako nam ove godine dopusti situacija, da se organizujemo u što većem broju te da se družimo malo.

Rux, Crypto.ba

1 Like

Super ideja. Nadam se da ce se uspjeti organizirati. Stizem​:smiley::muscle:

2 Likes

Bilo bi odlično da se tako nešto organizuje, dolazim 100% :grin:

2 Likes

Sta je sa bivsim kriptasima?? 'smo i mi pozvani?

1 Like

Ne postoje bišvi kriptaši, kao ni bivši KGB agenti :smiley:

1 Like

U duhu kripto valuta i mogućeg meetup-a, te iz razloga što bi se u BiH desio prvi Balkan Crypto Meetup, preporučujem da se naš crypto projekat RXC ubaci u priču.

Prijedlog je da svaki učesnik meetup/kampa, uz kotizaciju mora imati na balansu i 1000 RXC za upad na kamp koje će biti kao sredstvo naplaćivanja na kampu.

Iskreno, cilj je da napravimo malo komičnu stvar vezano za kripto kamp na ovaj način.

Ko planira na kamp, može ovdje već zbaviti RXC-a po niskim cijenama :smiley:

https://www.kuangex.com/trade/rxc_usdt

:smiley:

1 Like

Odlična ideja

Napravi online format kupovine ulaznica, 1000 RXC po komadu :grinning_face_with_smiling_eyes:

Hej momci, pozdrav iz Zagreba :slight_smile: Ja sam Nikola, član upravnog odbora Udruge za blockchain i kriptovalute (ubik.hr) i prenosim pozdrave cijelog našeg upravnog odbora. Mi ćemo se s veseljem odazvati pozivu, samo recite koliko nas smije doći i mi dolazimo :wink:

1 Like

Hvala na javljanju, svakako ćemo se sve zajedno dogovoriti i koordinirati sa svima koji misle doći.

Broj je neograničen jer stvarno imamo prostora i viška.

Crypto.ba © est. 2017 United Fintech Freaks - UFF