Atari Token pao odmah nakon izlaska na exchange

Atari-jev novi Ethereum token pao je odmah nakon što je započelo trgovanje, ostavljajući investitore da se pitaju što se krije iza dump-a.

Atari Token (ATRI), prva gejmerska digitalnu valuta legendarnih programera video igara Atari Interactive, završila je svojih prvih 36 sati trgovanja sa gotovo 70% pada. Trenutna cijena je znatno ispod cijene javne prodaje i čak je niža od cijene s popustom u pretprodaji.

Prodaja tokena - održana na exchange-u Bitcoin.com i zaključena dva dana prije početka trgovanja - bila je navodno narušena nekoliko puta. To je uključivalo probleme sa obradom naloga, neodobravanjem sredstava i kašnjenja u povlačenju do 16 sati. Tim Atari Token još nije komentirao ove probleme, a njihov obično aktivan Twitter nalog bio je relativno tih tijekom posljednjih nekoliko dana.

Do trenutka kada su učesnici u javnoj prodaji mogli pristupiti svojim tokenima, 2. novembra oko 15:00 UTC, cijena ATRI-a već je bila srušena i pala je na 0,04 dolara, što predstavlja 84% popusta od kupoprodajne cijene javne prodaje od 0,25 dolara.

Tokeni su se također prodavali po sniženoj cijeni u tri pretprodaje, po 0,08 dolara po tokenu u prva dva kruga i 0,16 dolara u trećem. U svim rundama prodaje tokena dostignuta je maximalna potencijalna ukupna cifru od prodaje a to je milion dolara po rundi.

Iako je u početku pokrenut na exchange-u Bitcoin.com, obim trgovine za ATRI brzo se prebacio na Uniswap.

Nakon turbulentnog izlaska na exchange i pada ATRI token u trenutku objavljivanja kreće uzlaznom putanjom. Još jedna špekulacija ili prirodan sled događaja,…